De rechter

De rechter - Johan West | Northernlights300.org

...er en rechter in verschillende rechtbanken in Nederland ... Rechter - 20 definities - Encyclo ... . Soms moet iemand voorkomen voor redelijk onschuldige vergrijpen,. Maar soms gaat het om ernstigere vergrijpen waar zelfs gevangenisstraf op volgt. Een rechtszaak heeft vaak een grote impact. En er hangt vaak veel vanaf voor de ... De website van rechtbanken, gerechtshoven, de Hoge Raad der Nederlanden en de bijzondere colleges. Met informatie over de procedures bij rechtszaken, uitspraken en de organisatie van de rechtspraak. De personen die oog in oog met de rechter staan, word ... Eigenschappen rechter | Rechtspraak ... . De personen die oog in oog met de rechter staan, worden tijdens het proces op de voet gevolgd en horen aan het eind direct de uitspraak. Deskundigen haken in op de verhalen met interessante feiten en leggen uit hoe de rechter tot zijn oordeel komt. Onze chef-koks kennen de regels en technieken, maar laten het gevoel leiden. Het gaat erom wat onze gasten lekker vinden, waarbij we een beetje uitdaging niet uit de weg gaan. Onze dinerkaart is heel zorgvuldig samengesteld zodat er voor iedere gast iets passends op de kaart staat. Onze kaart verandert ieder seizoen. De rechter, de advocaten, de officier en de griffier zijn bijna altijd in toga, ook als ze op vakantie zijn en zelfs onder de douche. Personages. Hieronder staan de voornaamste personages van deze strip. De rechter, door zijn vrouw 'Beertje' genoemd; Zijn vrouw, die de rechter goed onder de pantoffel heeft; Twee advocaten De rechter beoordeelt uw klachten en nodigt u mogelijk allebei uit voor een zitting. Soorten bewindvoerder. De niet-professionele bewindvoerder: Een familielid van de betrokkene (echtgenoot, kind) of kennis. De professionele bewindvoerder: Iemand die van beroep bewindvoerder is en aan speciale kwaliteitseisen m...

INFORMATIE

AUTEUR
Johan West
DIMENSIE
5,9 MB
BESTANDSNAAM
De rechter.pdf

OMSCHRIJVING

Na een bewogen jeugd beloofden twee Amsterdamse tieners elkaar ooit plechtig om voortaan elke vorm van onrecht te bestrijden. Een van hen voegt woord bij daad en gaat bij de politie werken. De ander lijkt de belofte die hij ooit maakte echter na verloop van tijd te zijn vergeten, totdat hij door een samenloop van omstandigheden opnieuw met onrecht geconfronteerd wordt waardoor zijn leven ingrijpend verandert. Waar gedeelde jeugdidealen de jongens ooit innig aan elkaar verbond, komen ze nu lijnrecht tegenover elkaar te staan.Jaren later is de oudste van de twee jeugdvrienden inmiddels zedenrechercheur geworden en werkt hij aan een bizarre zaak waarin tientallen veroordeelde pedofielen mishandeld en vermoord zijn. De verdenking valt al snel op een mysterieuze groepering die vanuit religieuze overtuigingen lijkt te handelen en zichzelf De Rechters noemt. Als vervolgens een lid van die groepering zich bij de autoriteiten meldt en waarschuwt voor een op handen zijnde aanslag op de nieuwe, extreemrechtse premier van Nederland, komt het volledige opsporings- en veiligheidsapparaat in het geweer. Langzaam aan wordt steeds meer duidelijk rond de motieven van De Rechters, die keer op keer de kunst verstaan om de opsporings- en veiligheidsdiensten een stapje voor te zijn. Maar vlak vóór het moment van de waarheid – de vermoedelijke aanslag op de Nederlandse premier tijdens de Nationale Herdenking op de Dam in Amsterdam – blijken de kaarten toch nét even anders te zijn geschud dan gedacht werd, waarbij ook de dunne lijn tussen recht en onrecht begint te vervagen…Deze debuutroman van Johan West – waarin niets is wat het lijkt – telt een veelheid van personen en verhaallijnen die samenkomen in een spetterende finale en een onverwachte ontknoping.

Wil je het boek lezen?De rechter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Johan West. Lezen De rechter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN