Ik heb jouw kaas gepikt

Ik heb jouw kaas gepikt - Deepak Malhotra | Northernlights300.org

... niet tegen verzetten, maar goed mee om leren gaan ... bol.com | Business bibliotheek - Ik heb jouw kaas gepikt ... ... . 'Ik heb jouw kaas gepikt' door Deepak Malhotra - Onze prijs: €20,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Ik heb jouw kaas gepikt! 16 begrepen wel dat ze met de tijd mee moesten gaan. uiteindelijk gingen ook zij op zoek naar meer kaas. Terwijl de muizen leerden mee te gaan met de tijd, wisten ze steeds meer kaas te vinden. Ze vonden hem sneller dan ooit. Het Goede Boek had gelijk! Ze hadden kaas … me ... Ik heb jouw kaas gepikt | Malhotra | 9789047008774 | Businezz ... . Het Goede Boek had gelijk! Ze hadden kaas … meer kaas en snel - ler dan ooit tevoren. Ik heb jouw kaas gepikt van Deepak Malhotra, 9789047008774 voor € 20,99 bij Businezz. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Ik heb jouw kaas gepikt | ISBN 9789047004431 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het e-book Ik heb jouw kaas gepikt, geschreven door Deepak Malhotra, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Geschreven bij Business bibliotheek - Wie heeft mijn kaas gepikt?. Wat een heerlijk boekje is dit. In een zucht heb ik het uitgelezen, het leest erg lekker weg. Het verhaal van de minimensjes Pieker en Peins laat heel duidelijk zien wat er gebeurt als je op zoek gaat naar "nieuwe Kaas" of als je blijft hangen bij de "oude Kaas". Bestel Ik heb jouw kaas gepikt van Deepak Malhotra. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ik heb jouw kaas gepikt (eBook) Deepak Malhotra is een geweldige auteur. Download en lees het boek Ik heb jouw kaas gepikt op onze website pianofortefestival.nl. Helemaal vrij. U vindt Ik heb jouw kaas gepikt in PDF, ePUB, MOBI. Het prikkelende antwoord op de everseller Wie heeft mijn kaas gepikt? De nieuwe parabel Ik heb jouw kaas gepikt! gaat ook over muizen in een doolhof, maar zet de lezer ertoe aan de grenzen van zijn of haar kunnen te verleggen. Actief onderzoek (zit ik wel vast in deze doolhof?) en de omstandigheden naar je hand zetten (ik verplaats mijn Kaas zelf) zijn veel beter dan passief reageren. 'Wie heeft mijn kaas gepikt?', een klassieker onder de businessboeken, stelt dat mensen zic...

INFORMATIE

AUTEUR
Deepak Malhotra
DIMENSIE
6,86 MB
BESTANDSNAAM
Ik heb jouw kaas gepikt.pdf

OMSCHRIJVING

Het prikkelende antwoord op de everseller Wie heeft mijn kaas gepikt?Wie heeft mijn kaas gepikt?, een klassieker onder de businessboeken, stelt dat mensen zich moeten aanpassen aan veranderingen en niet moeten vasthouden aan hun Kaas, metafoor voor zekerheden. Toch schiet het basisidee dat je flexibel moet reageren op veranderende omstandigheden tekort als je werkelijk ondernemend en innovatief wilt zijn. De nieuwe parabel Ik heb jouw kaas gepikt! gaat ook over muizen in een doolhof, maar zet de lezer ertoe aan de grenzen van zijn of haar kunnen te verleggen. Actief onderzoek (zit ik wel vast in deze doolhof?) en de omstandigheden naar je hand zetten (ik verplaats mijn Kaas zelf) zijn veel beter dan passief reageren. Waar Wie heeft bedoeld is voor hen die ongevraagdin veranderingen terechtkomen, is Ik heb jouw kaas gepikt! geschreven voor mensen die zelf aan zet willen blijven. Dit boek is een bron van inspiratie voor managers die hun medewerkers ertoe willen aansporen meer verantwoordelijkheid en inzet bij het werk te tonenen voor die medewerkers zelf natuurlijk.

Wil je het boek lezen?Ik heb jouw kaas gepikt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Deepak Malhotra. Lezen Ik heb jouw kaas gepikt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN