De Platina Regel

De Platina Regel - Tony Alessandra | Northernlights300.org

... regel die ons leert rekening te houden met anderen ... Platinum for 2, deel uw Platinum voordelen | Amex Nederland ... . Treed andere mensen tegemoet zoals je zelf ook behandeld wilt worden. Maar met deze regel alleen komen we er niet in ... 2 Platina Regel De gouden regel schiet in communicatie dus te kort. Daarom formuleerden Alessandra en O Conner als aanvulling de Platina Regel. Deze theorie is gebaseerd op jarenlang verricht psychologisch onderzoek naar gedrag en informatieverwerking. Platina Regel. De gouden regel schiet in communic ... De platina regel - bibliotheek.nl ... . Platina Regel. De gouden regel schiet in communicatie dus te kort. Daarom formuleerden Alessandra en. O'Conner als aanvulling de Platina Regel.Deze theorie is gebaseerd op jarenlang verricht. psychologisch onderzoek naar gedrag en informatieverwerking. Het is een zorgvuldig. geteste, praktijkgerichte methodiek, ontwikkeld om je met iedereen om je heen op te laten De platina regel (gemeenschapsbrief april 2017) Geïnspireerd op de tekst van Hazel Rose Markus 'De platinaregel: compact, zwaar, maar de moeite waard'. In: 'Wetenschappelijke parels', samengesteld door John Brockman; Maven Publishing 2017. De gemeenschap is een van mijn liefste plekken, die me veel waard is. Boekbeschrijving. De platina regel Praktische gids voor geslaagde interpersoonlijke communicatie Tony Alessandra & Michael O'Connor Conflicten op het werk, verwijdering tussen partners, minder verkopen dan verwacht of kinderen die maar niet willen luisteren. Vandaar de Platina Regel! Behandel anderen (indien mogelijk) zoals zij (!) behandeld willen worden. In de Platina Regel gaat het om ONWEDERKERIGHEID en ASYMMETRISCHE VERANTWOORDELIJKHEID : RENELU uit Tilburg . Alle boeken van RENELU Stel e...

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Alessandra
DIMENSIE
3,20 MB
BESTANDSNAAM
De Platina Regel.pdf

OMSCHRIJVING

De platina regelPraktische gids voor geslaagde interpersoonlijke communicatieTony Alessandra & Michael O'ConnorConflicten op het werk, verwijdering tussen partners, minder verkopen dan verwacht of kinderen die maar niet willen luisteren. Wat hebben deze situaties met elkaar gemeen? Aan de inhoud van onze boodschap lijkt het vaak niet te liggen. Waar mensen communiceren, spelen verschillen in persoonlijkheid en informatieverwerking een grotere rol dan we vermoeden. Willen we de weg vinden naar daadwerkelijk goede relaties met collega's, klanten, kinderen en partners, dan is er maar één optie: leren hoe we de communicatiestijl van de ander kunnen 'lezen' en andermans 'taal' kunnen spreken. In het boek De platina regel worden vier persoonlijkheidstypen en bijbehorende stijlen besproken: het regisserende type, het sociale type, het helpende type en het analyserende type. Na een uitvoerige uiteenzetting over deze typen leggen managementdeskundigen Tony Alessandra en Michael J. O'Connor uit hoe men aan de hand van deze typen betere resultaten kan boeken, op het werk en privé.Het boek is naar het Nederlands vertaald door Celia Jansen, directeur-trainer van Compass Training.

Wil je het boek lezen?De Platina Regel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Alessandra. Lezen De Platina Regel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN