Theaterteksten

Theaterteksten - Patrizia Filia | Northernlights300.org

...ere komedie over de ultieme uitvaart. En … Lees verder ... Boekjes - De Nieuwe Toneelbibliotheek ... . Wolvecamp. 10 maart 2010 Door Ingrid Reageer. In opdracht van Armonia, al meer dan 100 jaar een eigenzinnige … Lees verder ... Theaterteksten. Vertalingen, hertalingen, nieuwe liedjes, losse scènes, verbindingsteksten, maar ook complete toneelstukken of muziektheaterproducties… U kunt het allemaal bij mij bestellen. Schrijven in opdracht brengt mij op nieuwe onderwerpen en nieuwe invalshoeken. Theaterboekwinkel.nl is een webwinkel voor theaterboek ... Toneelstukken online lezen - Toneelschrijver ... . Theaterboekwinkel.nl is een webwinkel voor theaterboeken, toneelteksten en -boeken, bladmuziek, cd en dvd's, cabaret, musical, ballet, opera, muziek en film. Theaterteksten. Rail Gourmet stelt de vraag of we het geluk vinden door steeds maar onze grenzen te verleggen of door een manier te vinden om ergens te kunnen blijven. Almschi! The best of Alma Mahler vertelt over menselijke hoogmoed en eenzaamheid. Centraal staat de figuur van Alma Mahler, vrouw van Gustav Mahler, componiste, minnares en muze. Het boek bundelt drie nieuwe theaterteksten die theatermaker Arne Sierens schreef en maakte voor Compagnie Cecilia: De Pijnders (2011) Lacrima (2012) Poepsimpel (2015) Paperback, Uitgeverij Vrijdag. 160 blz. / ISBN 9789460014376. € 20 (incl. verzendingskosten) Overzicht Theaterteksten: tekstcomposities / toneelstukken, libretti, scripts, toneelbewerkingen en vertalingen geschreven/ontwikkeld/gecreëerd door regisseur ... 'Theaterteksten' door Annelies Verbeke - Onze prijs: €17,50 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Zowel de lied- als theaterteksten die hij schrijft zijn veelal komisch en licht absurdistisch. De teksten zijn een vervreemding van het echte of een uitvergroting van de werkelijkheid. 'Ik wil dat mijn publiek zich voor even waant in een nieuwe wereld waar fantastische dingen gebeuren. Het moet vreemd maar begrijpelijk zijn'....

INFORMATIE

AUTEUR
Patrizia Filia
DIMENSIE
6,80 MB
BESTANDSNAAM
Theaterteksten.pdf

OMSCHRIJVING

Teksten: Holder, Jehanne, Medea, Sapfo, Afrika, Het eiland, Hofmakerij, Naakt, Winterbruiloft, De zee, Postume brief De uitgave bevat vijf monologen en zes dialogen, enkele ervan werden op toneel gebracht in de regie van de auteur en van andere regisseurs. Sommige teksten zijn geïnspireerd op de levens van literaire, historische en mythische figuren, andere gaan over de relaties tussen moeder en dochter, man en vrouw. Ze voeren ons binnen in een wereld va verlangen, passie, verlies, verraad, roeping en ballingschap.Patrizia Filia is theatermaker, schrijfster en vertaalster. In 2016 publiceerde zij In de Mokumse jaren; in 2018 De eenzamen/Il solitario met gedichten van Jan Jacob Slauerhoff, Blues met gedichten van Kees Klok en haar dichtcyclus Astarte. In 2019 komt uit de herziene uitgave van In de Mokumse jaren.

Wil je het boek lezen?Theaterteksten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patrizia Filia. Lezen Theaterteksten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN