Ben ik de enige normale hier?

Ben ik de enige normale hier? - Albert. J. Bernstein | Northernlights300.org

...help te begrijpen waar jouw valkuilen liggen en je kracht ... Geldzorgen? Ben ik de enige? - YouTube ... . Bestel Ben ik de enige normale hier? 101 tips om kantoorgekte te overleven met ISBN/EAN 9789043021876 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Bestel Ben ik de enige normale hier? van Albert. J. Bernstein. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen ... Ben ik de enige normale hier? - Albert. J. Bernstein ... ... . J. Bernstein. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Bestel Ben ik de enige normale hier? Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Eigenlijk ben ik de enige normale. De norm. Al zal ik dit natuurlijk niet hardop zeggen. En jij ook niet. Wat we wel zeggen is: "Zoiets zou ik nu nooit doen…" "Vind je ook… De trotse voetbalclub van de stad, ... 'Ik ben niet de enige die hier normaal elke dag te vinden is ... Hier raakt coronacrisis onze economie het minst. Hallo allemaal. Na al een tijdje artikelen hier te hebben gelezen heb ik besloten om me deze morgen te registreren en een stukje te schrijven in hopenlijk het juiste forum, zo niet excuus. De titel zegt eigenlijk alles. De reden dat ik dit schrijf is hoop op enige herkenning maar als je dit... Get this from a library! Ben ik de enige normale hier? : 101 tips om kantoorgekte te overleven. [Albert J Bernstein; Elisabeth van Borselen] -- Adviezen voor de omgang met irritante werksituaties door beter inzicht in de hinderlijke eigenschappen van de collega's en jezelf. Antwoord. Nee, enigste is geen standaardtaal.Correct is: Dat is mijn enige kans. Toelichting. Het bijvoeglijk naamwoord enig(e) betekent 'waarvan er geen tweede is'. In informele spreektaal wordt er soms een onechte overtreffende trap van gebruikt: enigst(e).De betekenis daarvan is gelijk aan die van de stellende trap enig(e), maar enigst(e) geeft iets meer nadruk: Dat is mijn enigste kans is ... "Als ik hier ga tanken, ben ik de enige met mondmasker en handschoenen. Ik voel mezelf dan een alien terwijl je in Duitsland geen winkel inkomt zonder mondmasker. Hier leest u meer over reageren ... Daar ging het in zeven jaar tijd zo zorgvuldig opgebouwde wereldbeeld van de reiziger waarin Taco Börger zo'n beetje de enige normale ... Want zo goed ben ik ... Nee, ben ik het niet mee eens. Daarnaast is het meestal: Zoë. Het zijn nu...

INFORMATIE

AUTEUR
Albert. J. Bernstein
DIMENSIE
5,81 MB
BESTANDSNAAM
Ben ik de enige normale hier?.pdf

OMSCHRIJVING

Ben ik de enige normale hier? 1e druk is een boek van Albert. J. Bernstein uitgegeven bij Mainpress B.V.. ISBN 9789043021876 Roddelende collega's, lastige managers en chagrijnige klanten kunnen je slapeloze nachten bezorgen...Een 'zieke' werkomgeving is slecht voor je gezondheid en je carri re. Maar hoewel je meestal niet in staat bent om het gedrag van anderen te bepalen, kun je wel jouw reactie veranderen. Ben ik de enige normale hier? leert je patronen op het werk te herkennen en de keuze te maken of je deze wilt volgen of niet. Dit doet de auteur aan de hand van 101 anekdotes over moeilijke en gekmakende mensen en situaties op het werkvan omgaan met irritante collega's zoals leugenaars, luiaards en controlfreaks tot een slechte beoordeling krijgen of ontslagen worden. Elk scenario staat op zichzelf met duidelijke uitleg over wat er aan de hand is en wat je kunt denken, doen en zeggen om je verstand en je baan intact te houden. Daarnaast staan er korte stukken in het boek over organisatiepsychologie en -filosofie.Albert J. Bernstein is klinisch psycholoog, bestsellerauteur en in de VS een nationaal erkend expert op het gebied van conflictbeheersing. Zijn boeken geven stap voor stap-instructies voor het omgaan met moeilijke mensen en situaties. Twee van die boeken, Dinosaur Brains en Emotional Vampires, worden beschouwd als klassiekers.

Wil je het boek lezen?Ben ik de enige normale hier? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Albert. J. Bernstein. Lezen Ben ik de enige normale hier? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN