Wow Heel de Mens Het ware individu

Wow Heel de Mens Het ware individu - Wow | Northernlights300.org

...ekerd vanuit vrijheid de innerlijke stilte, het heden, liefde en de magie van synchroniciteit en kan niet anders dan dit delen, dit Individualisme ... Chajusong - Wikipedia ... . Eindelijk een relatie met jezelf! Dit bewustzijn, het leven Zelf, zal de mens versus machine onderscheiden. 'Wow Heel de Mens Het ware individu, -R-evolutionaire gedichten' door Wow, Rani - Onze prijs: €21,00 - Verwachte levertijd ongeveer 1 werkdagenGratis verzending. Wow Heel de Mens Het ware individu Wow • Boek • paperback. Samenvatting . Op de halve gare, het buitenbeentje, de rebel, de onruststoker. De ... Wow Heel de Mens Het ware individu / druk 1 ... ... . Wow Heel de Mens Het ware individu Wow • Boek • paperback. Samenvatting . Op de halve gare, het buitenbeentje, de rebel, de onruststoker. De vreemde eend in de dagelijkse bijt. Degene die het anders ziet. Ik kan niet tegen regeltjes die jouw individualiteit in de weg staan en heb dus geen respect voor de huidige stand van zaken. Bestel Wow Heel de Mens Het ware individu van Wow. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Wow Heel de Mens Het ware individu...

INFORMATIE

AUTEUR
Wow
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Wow Heel de Mens Het ware individu.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe komt het dat we ''niet meer weten'' de innerlijke stilte te zijn?Wow brengt verlichting als startpunt, verlichting is namelijk onze ware aard.Deze bundel geeft inzicht in het nieuwe denken, Bewustzijn en spiritualiteit voor het 3de Millennium. Bewustzijn ofwel het Zelf (de innerlijke stilte) is oneindig, omnipresent, vrouwelijk noch mannelijk, onveranderlijk, vormloos, ongrijpbaar en dat wat alles creatief, eigenwijs, intelligent en levend maakt. Door onwetendheid en geen ervaring is het denken logischerwijs door de eeuwen heen bang geworden voor de innerlijke stilte, terwijl dit centrum je thuis is. Daardoor handelt het ego uit onzekerheid en angst waardoor het wil bezitten, controleren, manipuleren en creëert zo egoïsme. Einstein: "Problemen kunnen nooit opgelost worden met de denkwijze die deze veroorzaakt hebben". Het ware Individu daarentegen handelt Zelfverzekerd vanuit vrijheid de innerlijke stilte, het heden, liefde en de magie van synchroniciteit en kan niet anders dan dit delen, dit Individualisme. Eindelijk een relatie met jezelf! Dit bewustzijn, het leven Zelf, zal de mens versus machine onderscheiden. Wow heeft door zijn realisatie (1998) en totale verlichting (2000) eindelijk het geheim voorbij verlichting ontrafelt en deze benadering kan de volgende stap in de evolutie van de mens zijn, tenminste als het misschien ligt aan jou, maar zeker te weten als het ligt aan Wow. De mens hoeft niet gered, verlost of verlicht te worden want dat zijn wij al. De mens heeft alleen maar kennis nodig van hun eigen kracht. Vrijheid geef je door, niet door erover te denken en te praten, maar door ''het Zelf'' te (laten) ervaren, zodat we ECHT in vrijheid verbonden zijn . De gedichten laten duidelijk zien dat er een wereld van verschil is tussen egoïsme en individualisme.Als we echt een stap willen maken dan is het tijd in te zien dat ieder mens het authentieke Zelf, dus al het goede is. Dit dienen wij te respecteren door het kind te beschermen zodat het in vrijheid het magische bewustzijn via individualiteit kan ervaren en beleven. Iets wat iedere topsporter doet via zijn wedstrijden, iedere artiest via zijn optredens en zelfs iedere gerealiseerde via het geven van lezingen. Eindelijk de transformatie naar een samenleving waar authenticiteit, individualiteit, geluk, vrijheid, respect en de bescherming van het onschuldige kind de boventoon voeren.Hij zoekt mensen die een relatie willen aangaan met het pad van rust en vrede van het authentieke Zelf en hier vanuit hun individualiteit beleven, helder kunnen denken en vooral helder kunnen zijn en dit willen doorgeven aan de volgende generaties. Je ware gezicht is echt, je ware gezicht is wow,je ware gezicht is een moment van niet denkenen precies dat is wow in jou.

Wil je het boek lezen?Wow Heel de Mens Het ware individu in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wow. Lezen Wow Heel de Mens Het ware individu Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN