Waaiertaal

Waaiertaal - Michelle Span | Northernlights300.org

...t gezicht, dan wilde ze graag contact met je! Waaiertaal van M ... Tijdreizen op Kasteel Maurick - Vught - 2020 februari 08 ... ... . Span beschrijft kort de geschiedenis en het gebruik van de waaier, maar vooral de waaiertaal geïllustreerd met foto´s. www.webwaaierwinkeltje.com. oktober 2018 in Haarlemmerhouttheater Letterlievendevereniging J.J. Cremer speelt De Waaiertaal onder regie van Marijke Kots. Film: Harry van Kesteren Regie: Marijke Kots Spelers: Jeannette Kluit ... Evenementkalender.nl - de evenementenkalender van Nederlan ... Boek: Waaiertaal - Geschreven door Michelle Span ... ... Evenementkalender.nl - de evenementenkalender van Nederland. I.v.m. Coronavirus kan het zijn dat geplaatste evenementen geen doorgang vinden. LEUK VOOR KIDS - Ontdek de geheime waaiertaal De waaier was vroeger al een populaire accessoire. Niet alleen handig voor verkoeling, maar het gebruik van de waaier was bijvoorbeeld ook een... WAAIERTAAL Wist u dat waaiers meer betekenen dan alleen verkoelende lucht? Door de eeuwen heen is het gebruik van de waaier ook een vorm van communicatie geweest. De dames gebruikten hem o.a. om hun geliefden mee te verleiden, maar ook om hen ermee af te wijzen of andere seintjes mee te geven door tekens te geven met hun waaier. Ontdek de geheime waaiertaal . Zandlagen maken . Werkboekje over Pasen . Aankleedpop . Bouw je eigen Oldenzaal . Met de Drone rondom de Plechelmus Basiliek en het oude Oldenzaal . De eerste kaarslicht wandeltocht door het centrum van Oldenzaal . Gulia en Hendrik . Wat doet een ... d. Werkblad Waaiertaal e. Werkblad Masker Printset (apart bestand) Digibord afbeeldingen (apart bestand) COLOFON Uitgave: team publiek & educatie, Amsterdam Museum / Museum Willet-Holthuysen Samenstelling: Amsterdam Museum (Ardjuna Candotti) Beeldende les: Merel Nip Vormgeving: Amsterdam Museum (Edo Mulder), o2 concept + graphic design (Dave Hoop) Vraag me af of er net als waaiertaal ook zoiets bestaat als hoedentaal. Groeten Lianne. Voeg commentaar toe Naam. E-mailadres. Reactie. Reactie toevoegen. Denise op 24 Apr 2020 11:36. Ik geloof dat een man die aan de kapstok dient te hangen toch. Victor op 14 Dec 2019 18:30....

INFORMATIE

AUTEUR
Michelle Span
DIMENSIE
9,27 MB
BESTANDSNAAM
Waaiertaal.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is een prachtig boek voor de waaierliefhebber maar het kan ook een exclusief cadeau zijn voor een speciaal persoon. Het boek spreekt vooral erg aan vanwege de kleurrijke opmaak en door de dertig prachtige foto´s die de tekens van de waaiertaal uitdrukken. De schrijfster, Michelle Span, waaierontwerpster, schrijft kort over de geschiedenis en het gebruik van de waaier om meer kenbaarheid te geven aan dit elegante en decoratieve modeaccessoire. Bovendien schrijft zij over de versiertechniek waarbij de vrouw de waaier gebruikt om haar amoureuze gevoelens naar de man te seinen. Het boek is rijk geïllustreerd met mooie foto´s die deze signalen weergeven. Wist u van het bestaan van de taal van de wandelstok? (El lenguaje del baston.) Dit boek vertelt u hierover.Waaiertaal is ook verkrijgbaar in het Spaans en Engels.

Wil je het boek lezen?Waaiertaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michelle Span. Lezen Waaiertaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN