Bromfiets wegwijzer

Bromfiets wegwijzer - Verjo redactie groep | Northernlights300.org

...verschillende kenmerken van het voertuig ... Wegwijzer in het verkeer Bromfiets - www.goedkope ... ... . ANWB Routeplanner - Plan je route, print een routebeschrijving Lekker fietsen. Fietsen heeft een hoop voordelen. Het is milieuvriendelijk, gezond, leuk, goedkoop en gemakkelijk. Lekker genieten van de frisse buitenlucht, geen gedoe met parkeren en na aanschaf heb je amper kosten. Bromfiets, Wegwijzer in het verkeer 21ee druk is een boek van verjo redactie groep. ISBN 9789058623003 Wegwijzer in het ve ... theorieboek wegwijzer in het verkeer voor de bromfiets ... . ISBN 9789058623003 Wegwijzer in het verkeer bromfiets. Met dit theorieboek wordt je stap voor stap wegwijs gemaakt in de verkeersregels die gelden voor bromfiets, snorfiets en brommobiel en hoe deze in de praktijk dienen te worden toegepast. Wegwijzer in het verkeer bromfiets. Close. Met dit theorieboek word je stap voor stap wegwijs gemaakt in de verkeersregels die gelden voor bromfiets, snorfiets en brommobiel en hoe deze in de praktijk moeten worden toegepast. 13 augustus 2019 Voordat voertuigen de openbare weg op mogen, moeten ze worden toegelaten op basis van Europese of nationale regelgeving. Dit geldt ook voor een elektrische step. Niet alle elektrische steps zijn toegestaan in Nederland. Let daarom bij het aanschaffen van zo'n step op of je hiermee wel op de openbare weg mag rijden. Gratis bromfiets theorie-examen - 2020 Wil je in één keer slagen? Daar kunnen wij je bij helpen. Oefenen voor je bromfiets (scooter) theorie-examen (rijbewijs AM)? Dat kan met gratis-theorie-examen.nl! Start de gewenste toets en doorloop het oefen examen. Omslagtitel: Wegwijzer bromfiets. 26e herziene druk, bijgewerkt met de wijzigingen in de verkeerswetgeving tot april 2019 en de examens. Uitgever VERJO® bv, Sint-Michielsgest...

INFORMATIE

AUTEUR
Verjo redactie groep
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Bromfiets wegwijzer.pdf

OMSCHRIJVING

Wegwijzer in het verkeer bromfiets. Met dit theorieboek wordt je stap voor stap wegwijs gemaakt in de verkeersregels die gelden voor bromfiets, snorfiets, speed padelec en brommobiel en hoe deze in de praktijk dienen te worden toegepast. Het boek bevat bovendien ruim 150 studievragen.

Wil je het boek lezen?Bromfiets wegwijzer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Verjo redactie groep. Lezen Bromfiets wegwijzer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN