Mijn Italiaanse moeder

Mijn Italiaanse moeder - Violet Leroy | Northernlights300.org

... Italië. De cover toont een jonge vrouw met een beer; de beer heeft een belangrijke rol in het verhaal ... Mijn Italiaanse moeder, Violet Leroy - Paperback ... ... . De titel loopt als een rode draad door de roman. De oorlog is net voorbij als Anna vier jaar wordt. Mijn Italiaanse moeder. Het verhaal van Anna Harper begint in 1945, als ze vier wordt. Haar moeder traint haar voor een huwelijk met een diplomaat, haar vader heeft een geheim oorlogsverleden. Anna groeit op in eenzaamheid. Ze probeert te ontsnappen aan de dwingelandij van haar moeder en de lafheid van haar vader door haar ... Mijn Italiaanse moeder by Xedia - Issuu ... . Ze probeert te ontsnappen aan de dwingelandij van haar moeder en de lafheid van haar vader door haar eigen droomwereld MIJN ITALIAANSE MOEDER is een ontroerende ... Mijn Italiaanse moeder. Het verhaal van Anna Harper begint in 1945, als ze vier jaar wordt. Haar moeder traint haar voor een huwelijk met een diplomaat,... Voor ik mijn Italiaanse moeder vond, waren de sterren mijn vrienden. Ik zat met beer Bruin voor het raam en zwaaide naar hen. Grote Beer, Cassiopeia, de Pleiaden. Het verhaal van Anna Harper begint in 1945, als ze vier wordt. Haar m...

INFORMATIE

AUTEUR
Violet Leroy
DIMENSIE
3,1 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Italiaanse moeder.pdf

OMSCHRIJVING

Het verhaal van Anna Harper begint in 1945, als ze vier jaar wordt. Haar moeder traint haar voor een huwelijk met een diplomaat, haar vader heeft een geheim oorlogsverleden. Anna groeit op in eenzaamheid. Ze probeert te ontsnappen aan de dwingelandij van haar moeder en de lafheid van haar vader door haar eigen droomwereld te creëren. Haar illusies brengen haar ten slotte in Italië, waar een nieuw leven op haar wacht. Mijn Italiaanse moeder is een ontroerende, lichtvoetige en grappige roman waarin een dochter zich bevrijdt van het juk van haar ouders. Door de ogen van de opgroeiende Anna ontdek je stukje bij beetje waarom de dingen zijn zoals ze zijn. De roman is deels gebaseerd op ware gebeurtenissen. De pers over de vorige boeken van Violet Leroy: Medelijden met de duivel, een goed geschreven, intens en complex verhaal over het verleden dat in het heden straft. De Volkskrant In De helft van mijn ziel mengt de schrijfster heden en verleden tot een aantrekkelijke mix vol verrassingen en spanning. Vier sterren. AD Violet Leroy groeide op in Amsterdam en woont nu op de Veluwe. Ze schreef drie zeer goed ontvangen thrillers: Tot de bodem (2008), Medelijden met de duivel (2011) en De helft van mijn ziel (2014). Mijn Italiaanse moeder is haar eerste roman.

Wil je het boek lezen?Mijn Italiaanse moeder in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Violet Leroy. Lezen Mijn Italiaanse moeder Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN