Leonardo literair

Leonardo literair - Leonardo Da Vinci | Northernlights300.org

...) 1e druk ISBN 978 90 253 0911 4 (e-book: 978 90 253 0912 1) € 20 (e-book: € 13,99) — bestel uit de pers — geselecteerd Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen ... Leonardo literair - vanstockum.nl ... . Maar Leonardo (1452-1519)… Leonardo literair (Paperback). Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen. Maar Leonardo... Leonardo literair Leonardo da Vinci. Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen. Maar Leonardo (1452-1519) was ook een productief prozaschrijver. De taal van de human ... bol.com | Leonardo literair, Leonardo Da Vinci ... ... ... Leonardo literair Leonardo da Vinci. Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen. Maar Leonardo (1452-1519) was ook een productief prozaschrijver. De taal van de humanisten was hem onbekend en hij schreef in het Toscaans. 9789025309114 - Leonardo literair door Leonardo da Vinci.. Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en ...

INFORMATIE

AUTEUR
Leonardo Da Vinci
DIMENSIE
9,2 MB
BESTANDSNAAM
Leonardo literair.pdf

OMSCHRIJVING

Wie Leonardo da Vinci zegt, denkt aan Het Laatste Avondmaal, de Mona Lisa en zijn vele uitvindingen. Maar Leonardo (1452-1519) was ook een productief prozaschrijver. De taal van de humanisten was hem onbekend en hij schreef in het Toscaans. "Omdat ik niet geletterd ben, zullen ze zeggen dat ik niet goed kan uitdrukken wat ik wil behandelen. Nu weten die mensen niet dat mijn onderwerpen meer teruggaan op de ervaring dan op andermans woorden.'Bij leven publiceerde hij niets, maar zijn nalatenschap bevatte duizenden vellen met losse invallen, annotaties, aanzetten van traktaten. Er zijn allegorieën en filosofische overwegingen, fabels en een bestiarium, voorspellingen en raadsels, grappige verhalen en fantastische evocaties, gedachten over de waarde van kennis en de betekenis van kunst. Aantekeningen vol persoonlijke herinneringen, brieven en boekenlijsten geven een bijzondere inkijk in zijn persoonlijk leven.Leonardo literair laat Leonardo vijfhonderd jaar na zijn dood zelf aan het woord in een gevarieerde selectie uit zijn aantekeningen.

Wil je het boek lezen?Leonardo literair in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leonardo Da Vinci. Lezen Leonardo literair Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN