Zacht als Staal

Zacht als Staal - Richard de Nooy | Northernlights300.org

...er van Richard de Nooys debuutroman Zes beetwonden en een tetanusprik (2008), die eerst in het Engels verscheen en in Zuid-Afrika werd bekroond met het Best First Book Award van de Universiteit van Johannesburg ... Zacht als Staal - Richard de Nooy - 9789038893556 | Bruna.nl ... . Toon meer Toon minder. Staal is een legering bestaand uit ijzer en koolstof.De term staal wordt met name gebruikt voor ijzerlegeringen met een zodanig beperkt koolstofgehalte (typisch minder dan 1,9%) of gehalte aan toevoegingen als chroom, dat ze warm vervormd kunnen worden. Geschreven bij Zacht als Staal 'Als je mijn boek wilt lezen, moet je je hoofd erbij houden', lijkt Richard de Nooy zijn lezers te willen meegeven. Verlies je even de aandacht, dreigt hij je op het verkeerde b ... Metaalsoorten | Informatie over verschillende staalsoorten ... . Geschreven bij Zacht als Staal 'Als je mijn boek wilt lezen, moet je je hoofd erbij houden', lijkt Richard de Nooy zijn lezers te willen meegeven. Verlies je even de aandacht, dreigt hij je op het verkeerde been te zetten en raak je het spoor bijster. "Zacht als Staal" heeft betrekking op de ongeveer 20-jarige hoofdpersoon van de roman. Hij woo...

INFORMATIE

AUTEUR
Richard de Nooy
DIMENSIE
8,98 MB
BESTANDSNAAM
Zacht als Staal.pdf

OMSCHRIJVING

Een moeder reist van het Zuid-Afrikaanse platteland naar Amsterdam om het lichaam van haar zoon op te halen. Gedreven door plichtsbesef en schuldgevoel onderneemt ze een bizarre zoektocht door een voor haar onbekende wereld om haar zoons leven en dood te reconstrueren.Bijgestaan door een cokedealende rasta weet ze een bonte stoet vrienden en bekenden te achterhalenknipnichten, koffie-moffies, hoerenjongens, rampenjagers. Maar lang niet iedereen draagt haar een warm hart toe en sommigen willen bepaalde feiten liever verborgen houden in de achterkamertjes van het nachtleven. Tijdens haar zoektocht begint Alma te beseffen hoezeer zij zelf heeft bijgedragen aan de ondergang van haar zoon. Zacht als Staal is de ontroerende en bij vlagen hilarische opvolger van Richard de Nooys debuutroman Zes beetwonden en een tetanusprik (2008), die eerst in het Engels verscheen en in Zuid-Afrika werd bekroond met het Best First Book Award van de Universiteit van Johannesburg.

Wil je het boek lezen?Zacht als Staal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Richard de Nooy. Lezen Zacht als Staal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN