NHG Standaarden voor de huisarts 2011

NHG Standaarden voor de huisarts 2011 - Geijer | Northernlights300.org

...voudig een specifieke standaard vindt, zonder de exacte titel te kennen ... NHG- Standaarden voor de huisarts 2011: Geijer, R. M. M ... ... .Een beter, praktischer en vollediger overzicht van de NHG-Standaarden is dan ook niet te vinden. De NHG-Standaard Acuut hoesten geeft richtlijnen voor de diagnostiek, voorlichting en behandeling van patiënten met acuut hoesten. De standaard gaat vooral in op infectieuze oorzaken van acuut hoesten, zoals luchtweginfecties, inclusief bronchiolitis, kinkhoest, pseudokroep en pneumonie. Huisarts Wet 2011:54(2):68-92. NHG - Standaard - 2011 De NHG-Standaar ... NHG ... . Huisarts Wet 2011:54(2):68-92. NHG - Standaard - 2011 De NHG-Standaard Preconceptiezorg geeft richtlijnen voor advisering aan paren met een kinderwens. Huisarts en Wetenschap, jaargang 2011, nummer 6:310-326 en Huisarts en Wetenschap, jaargang 2011, nummer 6:327-327 In NHG-Standaarden voor de praktijkassistente zijn de NHG-Standaarden voor de huisartsen toegankelijk gemaakt voor praktijkassistentes. Als zodanig is het boek een belangrijk naslagwerk. Meer kennis van de NHG-Standaarden zorgt er immers voor dat huisartsen en praktijkassistentes sneller op één lijn zitten. Met als uiteindelijk doel: het verbeteren van de kwaliteit van de zorg voor patiënten. In NHG-Standaarden voor de huisarts zijn alle actuele NHG-Standaarden samengevoegd. Het is daardoor hét handboek op het gebied van huisartsgeneeskunde.Een beter, praktischer en vollediger overzicht van de NHG-Standaarden is dan ook niet te vinden. In NHG-Standaarden voor de huisarts zijn alle actuele NHG-Standaarden samengevoegd. Het is daardoor hét handboek op het gebied van huisartsgeneeskunde.Het boek heeft een zodanige indeling dat u eenvoudig een specifieke standaard vindt, zonder de exacte titel te kennen.Een beter, praktischer en vollediger overzicht van de NHG-Standaarden is dan ook niet te vinden....

INFORMATIE

AUTEUR
Geijer
DIMENSIE
5,25 MB
BESTANDSNAAM
NHG Standaarden voor de huisarts 2011.pdf

OMSCHRIJVING

In NHG-Standaarden voor de huisarts zijn alle actuele NHG-Standaarden samengevoegd. Het is daardoor hét handboek op het gebied van huisartsgeneeskunde.Het boek heeft een zodanige indeling dat u eenvoudig een specifieke standaard vindt, zonder de exacte titel te kennen.Een beter, praktischer en vollediger overzicht van de NHG-Standaarden is dan ook niet te vinden. Onmisbaar voor de huisarts en voor iedere andere beroepsbeoefenaar die met de NHG-Standaarden te maken heeft.

Wil je het boek lezen?NHG Standaarden voor de huisarts 2011 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geijer. Lezen NHG Standaarden voor de huisarts 2011 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN