Luca - van traumahond naar levensgenieter

Luca - van traumahond naar levensgenieter - Judy Kleinbongardt | Northernlights300.org

...les een beetje. Het is geen raadgever met achtergrondinformatie over traumahonden, oorzaken van hun angst en uitgebreide trainings-beschrijvingen, en het biedt geen pasklare oplossingen ... Levensgenieter Veerman krijgt advies van Kwakman: "Leven ... ... . Maar het laat wel mogelijke benaderingen voor de training en oplossingen zien. Luca - van traumahond naar levensgenieter. Voor een angsthond is de hele wereld een grote bedreiging. Judy Kleinbongardt vertelt in dit boek over haar... Luca - van traumahond naar levensgenieter Judy Kleinbongardt Categorie: Dieren € 20,49 - + Gratis verzending Naar Nederland en België. Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederlan ... Podenco, Galgo & Greyhound - Home ... ... Luca - van traumahond naar levensgenieter Judy Kleinbongardt Categorie: Dieren € 20,49 - + Gratis verzending Naar Nederland en België. Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België) Samenvatting ... 'Luca - van traumahond naar levensgenieter' is van alles een beetje. Het i...

INFORMATIE

AUTEUR
Judy Kleinbongardt
DIMENSIE
9,46 MB
BESTANDSNAAM
Luca - van traumahond naar levensgenieter.pdf

OMSCHRIJVING

Voor een angsthond is de hele wereld een grote bedreiging. Judy Kleinbongardt vertelt in dit boek over haar getraumatiseerde hond Luca: hun leven van alledag, de successen en de tegenslagen. Ook aan de integratie in de bestaande hondengroep wordt aandacht besteed.Een dagboek over Luca’s ontwikkelingen en de trainingsaanpak van de auteur maakt onderdeel uit van dit boek en geeft samen met vele foto’s een duidelijk beeld van de moeilijke begintijd tegenover Luca’s leven nu, zeven jaar later.De netto-verkoopopbrengst van dit boek gaat naar een stichting die getraumatiseerde honden opneemt, behandelt en voorbereidt op plaatsing in een nieuw thuis.

Wil je het boek lezen?Luca - van traumahond naar levensgenieter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judy Kleinbongardt. Lezen Luca - van traumahond naar levensgenieter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN