Kusje erop

Kusje erop - Tijn Elferink | Northernlights300.org

...kiss Kusje erop. Youp van 't Hek; 27 april 2018 Leestijd 2 minuten De duizenden dampende liefdesappjes van onze nationale polderhomo Gordon en zijn ex-verloofde dokter Kevin waren natuurlijk niet te ... Onderzoek bevestigd: 'kusje erop' werkt écht | Ouders van Nu ... ... "Een kusje erop doet soms wonderen, maar bij blijvend letsel volstaat alleen een schadevergoeding." Zo luidt onze slogan en om deze reden vindt u ook ons 'Kusje erop?' logo op ons bedrijfspand. Een maximale vergoeding met LetselPro. Om een goede en volwaardige letselschadevergoeding te realiseren, is een juridisch adviseur noodzakelijk. Kusje erop EHBO heeft een samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis. Voor de cursussen zo ... Kusje erop | Tijn Elferink | Uitgeverij Lev. ... . Om een goede en volwaardige letselschadevergoeding te realiseren, is een juridisch adviseur noodzakelijk. Kusje erop EHBO heeft een samenwerking met het Nederlandse Rode Kruis. Voor de cursussen zoals ze hier op de website staan ontvang je, bij goed gevolg, een officieel Rode Kruis certificaat. Voor privécursussen is het ook mogelijk om examen te doen voor het Oranje Kruis diploma, of om voor de cursus kinder-EHBO het Oranje Kruis certificaat te krijgen. Misschien dat dit zoete boekje Nog even een kusje erop van Jörg Mühle jullie een handje kan helpen. Klein Konijn heeft een schaafwond op zijn arm en kan maar niet stoppen met huilen. Door dit boekje word je peuter door opdrachten en mooie tekeningen gestimuleerd Klein Konijn weer op de been te krijgen. Previous Next EHBO Winkel Welkom in de winkel van Kusje erop! Je kan de producten kopen na afloop van de cursus of op afspraak.Stuur je een mail? Dan zorgen wij dat je bestelling klaarligt. Mail naar: [email protected] worden niet verstuurd. Betalen kan per pin, betaalverzoek of op factuur. EHBO-kit compleet €23,50 Super complete kit! ...

INFORMATIE

AUTEUR
Tijn Elferink
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Kusje erop.pdf

OMSCHRIJVING

Er wordt veel beweerd over onze gezondheid. Dit boek gaat op zoek naar de waarheid achter 50 gezondheidsmythes.Helpt aambeienzalf tegen wallen? Is een bruin ei gezonder dan een wit ei? En kun je autistisch worden van vaccinaties? Er zijn vele gezondheidsmythes. Van grootmoeders wijsheden tot wat er tegenwoordig allemaal op Facebook staat. Aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten, gesprekken met experts en eigen experimenten geven Rutger Verhoeff en Tijn Elferink hun oordeel. Ja, een kusje op een pijnlijke plek helpt. Van soja kunnen mannen borsten krijgen. Maar van kou word je niet verkouden. Op zoek naar de waarheid achter 50 gezondheidsmythes.

Wil je het boek lezen?Kusje erop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tijn Elferink. Lezen Kusje erop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN