Gewogen betogen

Gewogen betogen - Willem-Jan van Gendt | Northernlights300.org

...tie in de praktijk: Amazon.es: Willem - Jan van Gendt, Willem-Jan van Gendt, Ron Ritzen, R ... Gewogen gemiddelde - Wikipedia ... . Ritzen: Libros en idiomas extranjeros Casus 'Doodslag' bij Gewogen betogen 4 / 5 Casus 'Doodslag' Prem praat over 'eigenrichting' naar aanleiding van de film Doodslag met Theo Maassen. Bekijk het volgende fragment en maak vervolgens de opdrachten. Argumenteren is een van de belangrijkste instrumenten in de gereedschapskist van de jurist. Gewogen betogen geeft studenten van juridische opleidingen grip op de complexe juridisch ... Download PDF Gewogen betogen | BANK72 PDF ... . Gewogen betogen geeft studenten van juridische opleidingen grip op de complexe juridische argumentatiepraktijk en concrete handvatten om hier adequaat aan deel te nemen.In dit boek staan in plaats van de argumentatieleer de argumentatievaardigheden centraal. Het gewogen gemiddelde is een gemiddelde van een reeks getallen met bijhorende reële positieve gewichten, de weegfactoren, waarvan de waarde het meest beïnvloed wordt door de getallen met het grootste gewicht.Dit gewicht kan onder meer een betrouwbaarheid uitdrukken, of het kan de populatiegrootte zijn die hoort bij getallen die zelf het gemiddelde zijn van een deelpopulatie. Vergelijken - - Gewogen Betogen - Paperback (r. Ritzen) ISBN: 9789046902745 - Argumenteren is een van de belangrijkste instrumenten in de gereedschapskist van de jurist. Ge... School & studieboeken, Alle school & studieboeken, Boeken > Paperback >… Gewogen betogen | ISBN 9789046902745 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vergelijken - - Gewogen Betogen - eBook (Ron Ritzen) ISBN: 9789046961629 - Argumenteren is een van de belangrijkste instrumenten in de gereedschapskist van de jurist. 'g... School & studieboeken, Alle school & studieboeken, eBooks > eBook > School &… Gewogen betogen: juridisch argumenteren in de praktijk: juridisch argumentatie in de praktijk | Van Gendt, Willem-Jan, Ritzen, Ron | ISBN: 9789046902745 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. Vertalingen van 'gewogen' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen....

INFORMATIE

AUTEUR
Willem-Jan van Gendt
DIMENSIE
4,90 MB
BESTANDSNAAM
Gewogen betogen.pdf

OMSCHRIJVING

Argumenteren is een van de belangrijkste instrumenten in de gereedschapskist van de jurist. Gewogen betogen geeft studenten van juridische opleidingen grip op de complexe juridische argumentatiepraktijk en concrete handvatten om hier adequaat aan deel te nemen. In dit boek staan in plaats van de argumentatieleer de argumentatievaardigheden centraal. Daarnaast maken de auteurs een onderscheid tussen algemeen maatschappelijk argumenteren en juridisch argumenteren en bespreken zij typisch juridische redeneerwijzen. Hiermee is Gewogen betogen een praktijkboek waarmee de (aankomend) jurist uit de voeten kan. De volgende onderwerpen komen aan bod: het beschrijven van gedragingen die tot een conflict leiden, het selecteren van relevante feiten, het formuleren van juridische vragen, de juridische vertaling van feiten en het bepalen van argumentatieruimte en strategie van de argumentatie. Daarnaast wordt ingegaan op het vermijden van logische, psychologische en juridische valkuilen. Aan het einde van elk hoofdstuk wordt de behandelde theorie omgezet in een aantal concrete stappen. Gewogen betogen brengt de juridische praktijk en de argumentatieleer samen. Het is geschikt voor zowel juristen met weinig kennis van de argumentatieleer als voor neerlandici die weinig juridisch onderlegd zijn. Op de bijbehorende website wordt voor studenten en docenten divers studiemateriaal aangeboden, zoals achtergrondinformatie, lessuggesties en opdrachten. Willem-Jan van Gendt is neerlandicus en docent argumentatie. Ron Ritzen is jurist en filosoof en docent bestuursrecht, rechtspsychologie en ethiek. Ze zijn beiden verbonden aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys.

Wil je het boek lezen?Gewogen betogen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willem-Jan van Gendt. Lezen Gewogen betogen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN