Gestoord of paranormaal

Gestoord of paranormaal - Gerrie de Theije | Northernlights300.org

...ken in die charlatans. Paranormaal gestoord ... Hoe weet je of je paranormaal begaafd bent ... ... . Maria werkt op paranormaal gebied. Ze ontmoet de liefde van haar leven. Zodra ze samen wonen merkt hij dat ze psychisch niet in orde is en tot zijn schrik komt hij er achter dat ze mensen bedondert. Geld, sex, juwelen, grote auto en huis is het allerbelangrijkste in haar leven. Op het moment dat hij door heeft dat ze altijd manipuleert, doet hij dat ook. 'Paranormaal of psychisch gestoord' Een a ... Paranormaal gestoord, | 9789048417377 | Boek - bookspot.nl ... . 'Paranormaal of psychisch gestoord' Een andere verklaring voor psychische problemen door ing. drs. Kees Aaldijk. Deze lezing wordt georganiseerd naar aanleiding van zijn nieuwe boek: 'De Geheimen van de ziel'. Vanuit zijn visie (en die van zijn vrouw Marijke) komen ze tot een heel andere verklaring voor psychische problemen Bestel Paranormaal gestoord Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Maria werkt op paranormaal gebied. Ze ontmoet de liefde van haar leven. Zodra ze samen wonen merkt hij dat ze psychisch niet in orde is en tot zijn schrik komt hij er achter dat ze mensen bedondert. Geld, sex, juwelen, grote auto en huis is het allerbelangrijkste in haar leven. Op het moment dat hij door heeft dat ze altijd manipuleert, doet hij da Hoe jij je sluimerende paranormale kracht kunt doen ontwaken en ontwikkelen om gezonder, gelukkiger en succesvoller te leven. Tips en adviezen voor je persoonlijke ontwikkeling, je spirituele groei, voor zelfgenezing en succes. Zoek. Search: Mijn account Paranormaal Gestoord René Ofsen . Maria werkt op paranormaal gebied. Ze ontmoet de liefde van haar leven. Zodra ze samen wonen mer...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerrie de Theije
DIMENSIE
4,18 MB
BESTANDSNAAM
Gestoord of paranormaal.pdf

OMSCHRIJVING

Zij heeft dit boek geschreven vanuit de innerlijke kracht. Zij heeft vanuit haar afwijzing als paranormaalbegaafde de weg gezocht om haar eigenheid te vinden. De kracht daarin vindt zijn spirituele weg. Steeds hervindt ze zichzelf in een nieuwe ingeslagen weg. Daardoor is ze anderen gaan helpen om op een zuivere manier in het leven te kunnen staan. In hun eigen energetische kracht te kunnen leven. Zij heeft een aangrijpend en duidelijk boek geschreven over een paranormaalbegaafde die vanuit haar helderheden je een kijkje in haar worsteling geeft.

Wil je het boek lezen?Gestoord of paranormaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerrie de Theije. Lezen Gestoord of paranormaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN