Wat huid is

Wat huid is - Peter Du Gardijn | Northernlights300.org

...r de neiging ontstaat om de jeukende plaats te krabben, te schuren of er op te duwen ... Wat is uw huidtype? | PlusOnline ... . De functie van jeuk bestaat hierin, dat men parasieten en andere beestjes, deeltjes van planten en andere lichaamsvreemde dingen van de huid verwijdert; zij zouden gevaarlijk of ziekmakend ... Een gevoelige huid is eigenlijk geen huidtype. De huid kan vet of droog zijn en toch gevoelig zijn geworden. De droge huid is echter eerder gevoelig dan de vette. Doordat het beschermlaagje is aangetast, droogt de huid uit en voelt ze geïrritee ... Wat is jouw huidtype? | Gezondheidsnet ... . Doordat het beschermlaagje is aangetast, droogt de huid uit en voelt ze geïrriteerd aan en wordt ze gevoeliger voor van alles en nog wat. Wat me nu ook weer opvalt is dat je het nooit over de voordelen van Aloe Vera hebt. Waarin 200 actieve voedingsstoffen van nature in zitten. Die mist niet verdund met water of andere zaken die er geen bijdrage aan geven, als pure drank verkrijgbaar zijn en die buiten een reinigende werking van het gehele lichaam en dus ook de huid, ook bijdragen aan een ondersteuning van die organen die voor ... Wat doet collageen voor de huid? Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch blijft. Elasticiteit in de huid zorgt ervoor dat de huid strakker en stralender is. Vanaf eind 20 verlies je ongeveer 1% collageen per jaar. Het verlies van collageen zorgt dus voor huidveroudering. Nu zal je wel denken: Ik moet nu een crème met collageen halen. Wat is eczeem. Eczeem is een verzamelnaam voor huidaandoeningen, waarbij de huid een ontstekingsreactie vertoont en je symptomen kunt hebben zoals jeuk, rode plekken, droge huid en schilfers. Vooral jeuk en rode plekken komen veel voor. Jeuk is erg hinderlijk en door te gaan krabben, kan een jeukende plek ook pijnlijk worden en opengaan. Een gemengde huid is vaak vet op de beroemde T-zone (het voorhoofd, de neus en de kin) en glanzend op het midden van je gezicht met name op de neus, de neusvleugels, de kin en het voorhoofd. Op de wangen en anderen zones van het gezicht is de huid juist droog tot normaal wat het behandelen en verzorgen van de huid moeilijk maakt. Was uw huid liefst zonder zeep. Als u toch een keer zeep of shampoo gebruikt, spoel dan de huid goed af zodat er geen zeepresten achterblijven. Droog de huid goed af. In de lichaamsplooien en tussen de tenen kunt u eventueel talkpoeder gebruiken. Draag katoenen ondergoed en sokken en ruimzittende kleren die de huid niet irriteren....

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Du Gardijn
DIMENSIE
5,19 MB
BESTANDSNAAM
Wat huid is.pdf

OMSCHRIJVING

Peter du Gardijn is een scherp observator, die de absurditeiten van het alledaagse leven blootlegt. Of het nu gaat om aardappelpuree in cellofaan, het kunstgebit van Mladic of een condoomautomaat in een Raststätte langs de Duitse snelweg – de dichter slaagt er steeds in het perspectief zodanig te kantelen dat niets meer is wat het lijkt. Die desoriëntatie verwart, prikkelt en maakt aan het lachen. Du Gardijn zoekt de roes, of, zoals hij schrijft: ‘een plek om te vallen’.

Wil je het boek lezen?Wat huid is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Du Gardijn. Lezen Wat huid is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN