"Suske en Wiske104 - De wilde weldoener"

... en vindt er een ring in die geld tovert ... Suske en Wiske 104 - De wilde weldoener - StripboekenHandel.nl ... . Lambik begint het geld uit te delen... Suske en Wiske - De wilde weldoener Standaard Uitgeverij / vzw De Stripvrienden Deze speciale hardcover uitgave van De Wilde Weldoener werd gerealiseerd door VZW DE STRIPVRIENDEN in samenwerking met Standaard Uitgeverij ter gelegenheid van de 5de strip-, platen en cd-beurs in zaal Schijnpoort op 24 april 2005 Dit album verscheen ten voordele van VZW AUTICURA in een beperkte oplage van 500 ... Rode reeks. Speciale uitgaven. Recla ... Suske & Wiske - Rode reeks ... ... Rode reeks. Speciale uitgaven. Reclame-uitgaven Jaartal 1970 Kwaliteit:Goed Achterzijde kaft puntje beschadigd Eerste Druk Suske en Wiske 104 - De wilde weldoener. Beschikbare exemplaren voor deze uitgave. De wilde weldoener Tweedehands, nieuwstaat Bekijk foto('s) Suske en Wiske 104 Luxe/Velours € 49,95 Uitgave omschrijving. Uitgave gerealiseerd door vzw De ... Blauwe reeks. Deze verhalen verschenen oorspronkelijk in het weekblad Kuifje. Publicatie geschiedde in kleur (toen nog zeer ongewoon) en met een blauwe omslag (behalve Het Spaanse spook). Classics, de avonturen van Suske en Wiske zoals Willy Vandersteen ze vandaag zou uitgeven. Lambik krijgt als bedankje een replica van de Taj Mahal en vindt er een ring in die geld tovert. Collectie oude niet meer in druk verschijnende nederlandstalige stripverhalen, met beschrijving en neerlaadschakel. Er zal uitsluitend naar neerlaadschakels verwezen worden buiten deze webstek, en als een oud stripverhaal herdrukt wordt zal de schakel verwijderd worden. Stripwinkel Akim - Online strips, comics, curiosa, manga's en originele striptekeningen bestellen en kopen. Van de allernieuwste tot zeldzame tweedehandse en antiquarische stripboeken. Bezoek ook eens onze stripboekenwinkel in Groningen. Naamgeving. Voor de naam van Wiske werd Vandersteen waarschijnlijk geïnspireerd door de Belgische actrice Louisa 'Wieske' Ghijs (1902-1985), van wie zijn moeder naar verluidt een enorme fan was.. In Sooi en...

INFORMATIE

AUTEUR
Willy Vandersteen
DIMENSIE
7,28 MB
BESTANDSNAAM
"Suske en Wiske104 - De wilde weldoener".pdf

OMSCHRIJVING

Lambik krijgt als bedankje een replica van de Taj Mahal en vindt er een ring in die geld tovert. Lambik begint het geld uit te delen aan iedereen die wil maar wordt al snel gezocht door de staat. Lambik weet te ontsnappen maar wordt ook nog gezocht door twee Indische bandieten die vooral interesse hebben in de ring. Kunnen onze vrienden de ring terug brengen naar India en hem terugplaatsen op de plaats waar hij hoort: de top van de Taj Mahal?

Wil je het boek lezen?"Suske en Wiske104 - De wilde weldoener" in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Willy Vandersteen. Lezen "Suske en Wiske104 - De wilde weldoener" Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN