Julia's slangenkuil

Julia's slangenkuil - Henriëtte Wijnen | Northernlights300.org

...y training. Julia's slangenkuil. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal ... Julia's Slangenkuil boekentrailer on Vimeo ... . Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,26 Excl. BTW check Volledige prijs. Bestel Julia's slangenkuil van Henriëtte Wijnen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Julia's slangenkuil Henriëtte Wijnen • Boek • paperback. Samenvatting . Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terec ... bol.com | Julia's slangenkuil, Henriëtte Wijnen ... ... . Samenvatting . Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Bestel Julia's slangenkuil Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies een waargebeurd verhaal over de impact van giftig managementAuteur: Henriëtte WijnenJaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurt en de gevolgen zijn rampzalig, voor haar en haar omgeving. Julia's slangenkuil een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management Henriëtte Wijnen. Nederlands | Paperback € 20,75 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis ... Julia's slangenkuil liet mij achter met een gevoel van ongeloof (terwijl ik het tóch echt wel weet…). Ongeloof over het feit dat het nog altijd voorkomt dat verantwoordelijke en (te) machtige ambtenaren zoveel schade kunnen veroorzaken bij een collega/medewerker. Julia s slangenkuil een waargebeurd verhaal over de impact van giftig management. Henriëtte Wijnen . Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het ... Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurt en de gevolgen zijn rampzalig, voor haar en haar om Julia's slangenkuil - Diep respect. Boeken bij dit artikel. Julia's slangenkuil. Henriëtte Wijnen. rating (3) € 20,75 + bestellen. Verwante ar...

INFORMATIE

AUTEUR
Henriëtte Wijnen
DIMENSIE
9,39 MB
BESTANDSNAAM
Julia's slangenkuil.pdf

OMSCHRIJVING

Julia's slangenkuil 1e druk is een boek van Henriëtte Wijnen uitgegeven bij Gopher B.V.. ISBN 9789051799453 Jaren werkte Julia van Weijngaarden met veel plezier als leidinggevende in een gemeentelijke organisatie. Nooit had zij gedacht terecht te komen in een web van intimidatie en pesterijen. Maar het gebeurt en de gevolgen zijn rampzalig, voor haar en haar omgeving. Bieden de bedrijfsarts en de rechterlijke macht de bescherming die nodig is? Of moeten andere middelen worden ingezet?

Wil je het boek lezen?Julia's slangenkuil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henriëtte Wijnen. Lezen Julia's slangenkuil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN