De stad is een jas

De stad is een jas - Martijn Adelmund | Northernlights300.org

...je de jas het best gewoon weggooien. Ik gebruik de jas daarom voornamelijk voor korte ritjes in de stad ... Vivian Zandhuis (19) uit Tolbert maakt van haar jas een ... ... . Is het aan te bevelen om extra protectie in een doorwaai jas aan te brengen? Tenson Harper Jas Dames Zwart. De Tenson Harper Jas Dames is een trendy jas voor in de natuur of de stad. De jas is wind- en waterdicht. Heeft een uitstekend ademend vermogen door gebruik van MPC (Moisture Permability Coating). Met hoge kraag en afneembare capuchon. Een echte allround-jas die perfect is voor de winter. 1.114 aa ... Een Man in Een Leren Jas Op Zoek Naar Beneden Zittend Op ... ... . Met hoge kraag en afneembare capuchon. Een echte allround-jas die perfect is voor de winter. 1.114 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop jas getailleerd eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Na de melding van een 'verdachte situatie' bij de politie zag een inwoner aan de Schoener in Zeewolde vannacht een onbekende jas liggen in zijn tuin, met daarin een bos sleutels. De politie ......

INFORMATIE

AUTEUR
Martijn Adelmund
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
De stad is een jas.pdf

OMSCHRIJVING

Dit kleurrijke boek bevat een veertigtal van de meest recente gedichten van Martijn Adelmund, die van 2015 tot 2018 stadsdichter was in Wageningen. Daarnaast krijgt de lezer aan de hand van notities, verhalen, foto’s en tekeningen een kijkje achter de schermen van zijn (stads)dichterschap.Aan bod komen onder andere het Bevrijdings­ festival in jubileumjaar 2015, een gedicht voor het Wereld Natuurfonds, een pleidooi voor een eerlijk kinderpardon voor de Vietnamese Tri Pham en de poëzie van politica Lara de Brito. De lokale gebeurtenissen staan altijd in landelijke context, en er is aandacht voor de bijzondere personen waar Adelmund mee samenwerkte, zoals journalist Frènk van der Linden, ‘genre iconen’ Paul van Loon en Thomas Olde Heuvelt, en verschillende kunstenaars.

Wil je het boek lezen?De stad is een jas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Martijn Adelmund. Lezen De stad is een jas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN