De bekentenis van de leeuwin

De bekentenis van de leeuwin - Mia Couto | Northernlights300.org

...nde vertelling is over schuld en woede. Twee dagen nadat de oudere zus van Mariamar door de leeuwen is opgegeten, verschijnt Arcanjo Baleiro in het dorp ... De bekentenis van de leeuwin - paperback - Mia Couto ... ... . De jager heeft eerder al een gevaarlijke krokodil gevangen, nu heeft hij als opdracht de mensenetende leeuwen uit te schakelen. Lees „De bekentenis van de leeuwin" door Mia Couto verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Als de zus van Mariamar Mpepe gedood wordt door leeuwen, sluit haar vader de jonge vrouw op in zijn huis. Met alleen de ... Wie De bekentenis van de leeuwin leest, begrijpt dat succes. Het verhaal speelt zich af in het dorpje Kulumani, een verlaten negorij ... De bekentenis van de leeuwin PDF Online | BANK72 PDF ... . Met alleen de ... Wie De bekentenis van de leeuwin leest, begrijpt dat succes. Het verhaal speelt zich af in het dorpje Kulumani, een verlaten negorij op negen uur rijden van de dichtstbijzijnde stad. De zus van de jonge vrouw Mariamar is het recentste slachtoffer van een plotse leeuwenplaag, en Mariamar wordt veiligheidshalve door haar vader in huis opgesloten. Plotseling versplinterde de hele wereld: steelse stappen streken door de rust van de struiken. Genito's hart barstte bijna uit zijn borst. Er gebeurde wat altijd gebeurt: de leeuwen kwamen de resten van de vorige dag opvreten. De bekentenis van de leeuwin (A Confissão da Leoa) Mia Couto Vertaald door Harrie Lemmens Uitgeverij Querido, 2017 ... De bekentenis van d...

INFORMATIE

AUTEUR
Mia Couto
DIMENSIE
5,93 MB
BESTANDSNAAM
De bekentenis van de leeuwin.pdf

OMSCHRIJVING

Als de zus van Mariamar Mpepe gedood wordt door leeuwen, sluit haar vader de jonge vrouw op in zijn huis. Met alleen de geest van haar zus als gezelschap droomt ze ervan te ontsnappen aan haar geboortedorp Kulumani, en verlangt ze naar het weerzien met de man die haar jaren geleden in de steek liet.Arcanjo Baleiro moet de inwoners van Kulumani beschermen tegen de bloeddorstige leeuwen, maar geleidelijk groeit het vermoeden van de ingehuurde scherpschutter dat de grootste dreiging binnen het dorp ligt, niet erbuiten. In een vergeten uithoek van Afrika waar het bijgeloof hoogtij viert, vervagen de grenzen tussen mens en dier en gaat geweld meedogenloos een eigen leven leiden.

Wil je het boek lezen?De bekentenis van de leeuwin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mia Couto. Lezen De bekentenis van de leeuwin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN