Vast in de Twilight Zone

Vast in de Twilight Zone - Evi K. | Northernlights300.org

...; €20,50 . ISBN 9789492883605 Uitgever Berlin Books Druk vanaf 1e Verschenen 23-12-2018 Taal Nederlands Bladzijden 200 pp ... twilight zone - Nederlandse vertaling - bab.la Engels ... ... . Bindwijze Paperback Rubriek Waargebeurd. In winkelwagen . Vast in de Twilight Zone Evi K. Als kind verliest Evi haar jonge moeder aan borstkanker en dat heeft een ... Als kind verliest Evi haar jonge moeder aan borstkanker en dat heeft een grote impact op haar leven. Ze wordt gedumpt met haar jongere broertje door haar vader en moet voortdurend verhuizen en zich telkens aanpassen aan een nieuwe omgeving. Ze krijgt te maken met een aanranding en later in haar huwelijk ontglipt ze maar nipt een aanslag op haar leven en die va ... Vast in de Twilight Zone, Evi K. | 9789492883605 | Boek ... ... . Ze krijgt te maken met een aanranding en later in haar huwelijk ontglipt ze maar nipt een aanslag op haar leven en die van haar kinderen. Ondanks dat ze ... Vast in de Twilight Zone. Auteur(s) Evi K. NUR code(s) 402 Waargebeurde verhalen Imprint(s) Berlin Books Uitgever(s) London Books. Taal Nederlands Vers. datum 23/12/2018 NSTC 500153287. Als kind verliest Evi haar jonge moeder aan borstkanker en dat heeft een grote impact op haar leven. Vast in de Twilight Zone | ISBN 9789492883605 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Vast in de Twilight Zone; Vast in de Twilight Zone Evi K., Evi Evi K. Nederlands | Paperback € 20,50 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 2 à 3 werkdagen. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Bestel Vast in de Twiligh...

INFORMATIE

AUTEUR
Evi K.
DIMENSIE
12,58 MB
BESTANDSNAAM
Vast in de Twilight Zone.pdf

OMSCHRIJVING

Als kind verliest Evi haar jonge moeder aan borstkanker en dat heeft een grote impact op haar leven.Ze wordt gedumpt met haar jongere broertje door haar vader en moet voortdurend verhuizen en zich telkens aanpassen aan een nieuwe omgeving.Ze krijgt te maken met een aanranding en later in haar huwelijk ontglipt ze maar nipt een aanslag op haar leven en die van haar kinderen.Ondanks dat ze telkens omringd wordt door narcistische personen ,jaloezie, afgunst blijft ze waardig en positief en is ze in staat om liefdevol, oprecht en met een mooie opgebouwde carrière sterk in het leven te staan.Om dan tenslotte als alleenstaande getroffen te worden door het noodlot op haar 54 jaar ,waardoor ze alles verliest, maar met een sterke overlevingsdrang om ook dit nieuwe gevecht aan te gaan.

Wil je het boek lezen?Vast in de Twilight Zone in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evi K.. Lezen Vast in de Twilight Zone Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN