Handels- en economisch recht in hoofdlijnen

Handels- en economisch recht in hoofdlijnen - Eric Dirix | Northernlights300.org

...alt with. Volledige Samenvatting van het vak ondernemingsrecht aan de VUB 2015/2016 ... handels en economisch recht - Boeken | 2dehands ... . Bestaande uit 2 delen enerzijds een samenvatting van het boek Inleiding tot het recht, anderzijds Handels-En Economisch Recht in hoofdlijnen. Kan eveneens een grondige fundering zijn voor hetzelfde vak maar in andere opleidingsinstuten boek Handels- en economisch recht in hoofdlijnen Roger J Van den Bergh, Eric Dirix, Hendrik Vanhees, Yves Montangie Published in 2002 in Antwerpen by Intersentia Handels- en economisch recht in hoofdlijnen tiende editie eric dirix, reinhard steennot hendrik vanhees uitgeverij intersentie bo Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden Prijs o.t.k. 30 mar. '20 Handels- en economisch recht in hoofdlijnen. Eric Dirix, Yves Montang ... Handels- en economisch recht in hoofdlijnen - Eric Dirix ... ... .t.k. 30 mar. '20 Handels- en economisch recht in hoofdlijnen. Eric Dirix, Yves Montangie, Hendrik Vanhees. Intersentia nv, 2005 - 479 pages. 0 Reviews . Preview this book ... Het handelsrecht is een breed onderwerp met veel onderdelen. Dat maakt het moeilijk om er uw weg in te vinden. Zeker nu Europa almaar meer aspecten van het economisch recht regelt. De specialisten van Wolters Kluwer werken alle wetgeving in de handboeken, naslagwerken en programma's continu bij. Browse door 's werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play » Handels- en economisch recht in hoofdlijnen. Eric Dirix, Yves Montangie, Hendrik Vanhees. Intersentia nv, 2005 - 479 pagina's. 0 Recensies . Handels- en economisch recht in hoofdlijnen | ISBN 9789400002074 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Boek in goede staat. Hier en daar iets in aangeduid. Kan afgehaald worden in Roosdaal of Gent....

INFORMATIE

AUTEUR
Eric Dirix
DIMENSIE
11,93 MB
BESTANDSNAAM
Handels- en economisch recht in hoofdlijnen.pdf

OMSCHRIJVING

De tiende editie van dit klassieke handboek geeft een zo relevant mogelijk overzicht van het handels- en economisch recht en is zowel bestemd voor praktijkjuristen als voor studenten. Het handels- en economisch recht is sinds de vorige editie geen rustig bezit gebleken. Vooral tijdens de afgelopen jaren kwam het wetgevend werk in een stroomversnelling. De kroon op het werk is de invoering van het Wetboek Economisch Recht. Talrijke vertrouwde wetten, zoals de Wet Marktpraktijken, de Mededingingswet, de Wet Betalingsdiensten, de Handelsagentuurwet en de Alleenverkoopwet, vinden thans hun plaats in dit nieuwe wetboek volgens een vernieuwde systematiek.Voor dit handboek is ook de opname van het recht van de intellectuele eigendom (met uitzondering van het Benelux merken- en modellenrecht) in Boek XI van het WER belangrijk. Daarnaast werden ook nog talrijke andere wetten gewijzigd. Te denken valt aan o.m. de Wet Financiële Zekerheden, de Wet Betalingsachterstand, de Protestwet en de Wet Onbeslagbaarheid Woning Zelfstandige. Wat het insolventierecht betreft, mag de zgn. Wijzigingswet van 27 mei 2013 hier niet onvermeld blijven. In deze nieuwe editie werden al deze wetswijzigingen nauwgezet verwerkt en op een overzichtelijke en toegankelijke wijze becommentarieerd. Dit boek is in de loop der jaren uitgegroeid tot een belangrijk referentiewerk dat onmisbaar is voor elkeen die het terrein van het handels- en economisch recht betreedt.

Wil je het boek lezen?Handels- en economisch recht in hoofdlijnen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eric Dirix. Lezen Handels- en economisch recht in hoofdlijnen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN