Blauwboek

Blauwboek - Peter Holvoet-Hanssen | Northernlights300.org

...oenLinks, Partij van de Arbeid en Stadspartij in de gemeente Zutphen over thema's rond natuur, milieu en energie ... Blauwboek, gedichten voor de grote reuzin | Recensies ... ... . Dit initiatief is ondersteund door enkele onafhankelijke adviseurs. Auteurs Dolf Logemann (redactie) Dorien Bogerd (redactie) Twintig jaar geleden rammelde zijn debuut Dwangbuis van Houdini aan de kettingen. Nu zet Peter Holvoet-Hanssen, Vlaanderens meest eigenzinnige taaltovenaar, alles op alles: Blauwboek is niets minder dan een brandbom. Een nachtmatroos verdwijnt van het toneel, zijn kleine reuzin wordt groot. De vernietigende Goleman komt dicht ... Blauwboek - Peter Holvoet-Hanssen | Polis ... . Een nachtmatroos verdwijnt van het toneel, zijn kleine reuzin wordt groot. De vernietigende Goleman komt dichterbij, een grillig verschuivende ondergrond breekt alles open. Humor ... Het Blauwboek werd nu uitgebreid tot de 77 meestgestelde vragen over water, inclusief een hoofdstuk over de afvalwaterbehandeling.Voor iedere vraag hebben de auteurs opnieuw met evenveel zorg geprobeerd een kort maar duidelijk antwoord te verstrekken,steeds gesteund op een wetenschappelijke achtergrond. Blauwboek (blue book, Eng.), een aan de kleur van den omslag ontleende benaming voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Holvoet-Hanssen
DIMENSIE
5,33 MB
BESTANDSNAAM
Blauwboek.pdf

OMSCHRIJVING

Twintig jaar geleden rammelde zijn debuut Dwangbuis van Houdini aan de kettingen. Nu zet Peter Holvoet-Hanssen, Vlaanderens meest eigenzinnige taaltovenaar, alles op alles: Blauwboek is niets minder dan een brandbom. Een nachtmatroos verdwijnt van het toneel, zijn kleine reuzin wordt groot. De vernietigende Goleman komt dichterbij, een grillig verschuivende ondergrond breekt alles open. Humor wordt hilarische kitsch, droefenis kleurt donkerblauw. Na een adembenemende reeks kruisweggedichten eindigt dit poëzietestament met een zwierig lied: in het wassalon spoelt het leven voort. Met Blauwboek zet Peter Holvoet-Hanssen zijn nieuwe poëzieproject voort. Gedichten voor de kleine reus (2016) was slechts een prelude, de voorbode van een storm.

Wil je het boek lezen?Blauwboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Holvoet-Hanssen. Lezen Blauwboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN