NTHR reeks 24 - Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht

NTHR reeks 24 - Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht - A.H. Lamers | Northernlights300.org

...enkomsten zijn overeenkomsten die een zodanige invloed op elkaar uitoefenen dat een wijziging binnen de ene overeenkomst niet zonder gevolgen kan blijven voor een 'verbonden ... Anagram + Dvd E PDF Boek ... ... NTHR reeks 22 - Eigen gebrek in het transportverzekeringsrecht (Paperback). ... NTHR reeks 19 - Capita Internationaal Handelsrecht. 52,50. A.H. Lamers; NTHR reeks 24 - Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht. 20,50. Meer uit de serie Nthr Reeks. Advertentie. Advertentie Service & contact NTHR reeks. Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht A.H. Lamers . Het leerstuk van de samenhangende rechtsverhoudingen in he ... Bureau ISBN - Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht ... . Advertentie. Advertentie Service & contact NTHR reeks. Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht A.H. Lamers . Het leerstuk van de samenhangende rechtsverhoudingen in het overeenkomstenrecht is wellicht het beste voorbeeld van de omstandigheid dat de grenzen van het civil law contractenrecht onder druk staan. ... NTHR-reeks. Relevantie. ... NTHR staat voor het Nederlands Tijdschrift voor Handelsrecht. in de NTHR-reeks verschijnen zowel wetenschappelijke als op de praktijk gerichte delen op onder andere de volgende rechtsgebieden ... Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht mr. dr. A.H. Lamers. ISBN: 9789462511743 Verschenen: 14 mei 2018 ... Het leerstuk van de samenhangende rechtsverhoudingen in het overeenkomstenrecht is wellicht het beste voorbeeld van de omstandigheid dat de grenzen van het civil law contractenrecht onder druk staan. De verbonden overeenkomsten zijn overeenkomsten die een zodanige invloed op elkaar uitoefenen dat een wijziging binnen de ene overeenkomst niet zonder Onderdeel van de serie: NTHR-reeks  Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht mr. dr. A.H. Lamers. Verschenen: 14 mei 2018 € 20,50  The Legal Position of Terminal Operators in Hinterland Networks Susan Niessen. Verschenen: 21 december 2017 'Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht' door A.H. Lamers - Onze prijs: €20,50 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht - NTHR reeks van A.H. Lamers (boek, paperback, ISBN 9789462511743). Het leerstuk van de samenhangende rechtsverhoudingen in het overeenkomstenrecht is wellicht het beste voorbeeld van de... Boeken van Uitgeverij Paris B.V. lezen? Boeken van Uitgeverij Paris B.V. koop je eenvoudig online bij bol.com Snel in huis Veelal gratis verzonden Laatst verschenen in deze serie Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht Eerder verschenen in deze serie. Capita Internationaal Handelsrecht (tweede druk) NTHR-reeks deel 19 N.J. Margetson & M.L. Hendrikse & S.E. van Hall & H.P.D. den Teuling € 52 ... Buy Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht (NTHR reeks) 01 by A.H. Lamers (ISBN: 9789462511743) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free de...

INFORMATIE

AUTEUR
A.H. Lamers
DIMENSIE
9,22 MB
BESTANDSNAAM
NTHR reeks 24 - Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht.pdf

OMSCHRIJVING

Het leerstuk van de samenhangende rechtsverhoudingen in het overeenkomstenrecht is wellicht het beste voorbeeld van de omstandigheid dat de grenzen van het civil law contractenrecht onder druk staan. De verbonden overeenkomsten zijn overeenkomsten die een zodanige invloed op elkaar uitoefenen dat een wijziging binnen de ene overeenkomst niet zonder gevolgen kan blijven voor een "verbonden' andere overeenkomst. Deze osmotische werking tussen twee of meerdere overeenkomsten verhoudt zich slecht met de heersende doctrine waarin de beslotenheid van de overeenkomst vooropstaat. Dat wil zeggen dat alleen partijen bij een overeenkomst directe invloed kunnen uitoefenen op de rechtssfeer van die overeenkomst en dat derden die niet direct als partij betrokken zijn bij die overeenkomst, geen invloed kunnen uitoefenen op de rechtsgevolgen van die overeenkomst.In dit boek wordt de ontwikkeling van het leerstuk verbonden overeenkomsten in de rechtspraak geschetst. Daarbij worden enerzijds kritische noten geplaatst en anderzijds openingen onderzocht die wellicht als handvat kunnen dienen in een toekomstig codificatieproces.

Wil je het boek lezen?NTHR reeks 24 - Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.H. Lamers. Lezen NTHR reeks 24 - Verbonden overeenkomsten in het handelsrecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN