Levenslijnen hc07. een mooi verhaal (3d)

Levenslijnen hc07. een mooi verhaal (3d) - Jean-Luc Serrano | Northernlights300.org

...en: Een boekverslag begin je met de titel en evtl ... 20 PowerPoint presentaties die elke marketeer zou moeten zien ... . titelverklaring,als die niet in een keer begrijpelijk is, Over de auteur, de literaire stroming waarin het boek geschreven is,( bijv. moderne Ned. literatuur ed) het genre, ( bijv. psychologische roman ed) Dan de samenvatting Dit hoeft niet in het boek in chronologische volgorde verteld te zijn. Biografie over de schrijver 3 D. Fictie en non-fictie 4 Krantenbericht 4 ... Zacharias werkt aan een grote uitvinding waar ... Een boek over boeken met levensverhalen: hoe pak je zoiets ... ... ... Zacharias werkt aan een grote uitvinding waarmee hij levenslijnen van andere mensen kan zien. Na de ... Dat vind ik ook weer mooi aan het verhaal, alles is heel realistisch, maar dan is er een Elke keer als je het verhaal leest, zal je nog punten ontdekken die je ook anders had kunnen doen. Dat geeft niet. Zoals het er staat, is het goed genoeg. Tot slot is het een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders als je je verhaal laat drukken in een mooi boekje. Het ziet er mooi uit en maakt het verhaal leesbaarder. Na een geslaagde start van de 3D-reeks "Aya" bij VMTKZOOM, richt Levenslijn zich met het Aya lied tot het brede publiek.Het nummer is voor Levenslijn een fantastisch instrument om op een toegankelijke manier jong en oud aan te zetten om mee te werken aan meer verkeersveiligheid.. Evi Hanssen mocht het nummer inzingen en staat volledig achter het opzet: "Ik woon zelf met twee jonge bengels in ... Krijgt u hoofdpijn, of voelt u zich draaierig of misselijk na het kijken van een 3D-film? Waarschijnlijk komt dat niet omdat uw evenwichtsorgaan door de ruimtelijke illusie uit balans is gebracht ......

INFORMATIE

AUTEUR
Jean-Luc Serrano
DIMENSIE
12,60 MB
BESTANDSNAAM
Levenslijnen hc07. een mooi verhaal (3d).pdf

OMSCHRIJVING

Hoewel 'Levenslijnen' begint als een klassieke reeks, waarvan het eerste deel een liefdesverhaal in de stijl van een misdaadroman vertelt, verandert alles vanaf deel twee. Of liever: de 'delen' twee. Want aan het eind van 'De overval' komt de hoofdpersoon voor een gruwelijk dilemma te staan. Het leven van Ellen Baker zal hoe dan ook overhoop gehaald worden, maar de manier waarop zal afhangen van de keuze die ze maakt. In plaats van één vervolg te kiezen hebben de auteurs van Levenslijnen besloten beide opties uit te werken: De zoon aanvaardt Ellen de consequenties van de ene mogelijkheid en in De Afrikaanse val volgt ze de andere route. Elk van deze beide delen eindigt met een verschillende dilemma. Inde volgende delen zal de reeks zich nog verder vertakken...waarna de lijnen weer samenkomen in het allerlaatste deel. Eén enkel slot...dat nog veel verrassingen in petto zal hebben!

Wil je het boek lezen?Levenslijnen hc07. een mooi verhaal (3d) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean-Luc Serrano. Lezen Levenslijnen hc07. een mooi verhaal (3d) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN