De witte duisternis

De witte duisternis - David Grann | Northernlights300.org

...ternis (Hardcover). Henry Worsley was een liefhebbende vader en een onderscheiden officier van de Britse special forces ... De witte duisternis - Volt - Singel Uitgeverijen ... . Zijn grote idool:... De witte duisternis. David Grann - Hardback - 160 pagina's. Details Henry Worsley was een liefhebbende vader en een onderscheiden officier van de Britse special forces. Zijn grote idool: Ernest Shackleton, de man die in de negentiende eeuw probeerde om als eerste de Zuidpool te bereiken en later probeerde om Antarctica te voet te doorkruisen. De witte duisternis. Henry Worsley was een liefhebbende vader en een onderscheiden officier van de Britse special for ... De witte duisternis, David Grann - Ebook - 9789021415826 ... ... . De witte duisternis. Henry Worsley was een liefhebbende vader en een onderscheiden officier van de Britse special forces. Zijn grote idool: Ernest... De witte duisternis is een prachtig klein boekje, zowel in aantal bladzijden als in formaat, met een grootse inhoud. De foto's die doorlopend in de tekst te vinden zijn, geven een goed beeld van de mens die Henry Worsley was en de omgeving waaraan hij zich blootstelde. In de zomer blijft het licht, terwijl in de winter Antarctica in duisternis gehuld blijft. Een temperatuur van -40°C kan ik mij heel moei...

INFORMATIE

AUTEUR
David Grann
DIMENSIE
3,75 MB
BESTANDSNAAM
De witte duisternis.pdf

OMSCHRIJVING

Henry Worsley was een liefhebbende vader en een onderscheiden officier van de Britse special forces. Zijn grote idool: Ernest Shackleton, de man die in de negentiende eeuw probeerde om als eerste de Zuidpool te bereiken en later probeerde om Antarctica te voet te doorkruisen. Levensgevaarlijke tochten, waarbij Shackleton zich een heldhaftig leider toonde. Een van de voorouders van Worsley, Frank Worsley, was meegeweest op een van de tochten van Shackleton.Worsley voelde zich al zijn hele leven erg aangetrokken door die expedities. Hij verzamelde alles wat met de reizen te maken had en was vastbesloten de reizen zelf ook te maken, en dan te slagen waar Shackleton gefaald had.In 2008 ondernam Worsley met twee andere nazaten van de oorspronkelijke expeditie een reis door Antarctica. In 2015 besloot hij terug te keren naar dat barre landschap en helemaal alleen van de ene kant van het continent naar de andere te lopen. Een levensgevaarlijke tocht, zoals zou blijken.

Wil je het boek lezen?De witte duisternis in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur David Grann. Lezen De witte duisternis Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN