Breinschorsing

Breinschorsing - René Luijk | Northernlights300.org

...ls specialiteit psychiatrie. Hij doet onderzoek naar de deuskwab in het menselijk brein ... | Blokker ... . Voor Simon die in een triogame relatie leeft is spelen de zin van zijn leven. Hij is een echte homo ludens. Maar dan wordt hij het slachtoffer van een gerechtelijke dwaling en een persoonsverwisseling. Breinschorsing is deel 1 van een trilogie. ISBN 9789402115697 Pagina's 169 Verschenen 22-01-2018 NUR 300. Druk 1 Uitvoering Paperback / softback Taal Nederlands Uitgever Brave New Books. De weg naar Erzhey 'Het is bijzonder dat ik juist jou ontmoet hier in deze trein. Jij ... Breinschorsing, René Luijk | 9789402115697 | Boek ... ... . De weg naar Erzhey 'Het is bijzonder dat ik juist jou ontmoet hier in deze trein. Jij, die na ... Breinschorsing; Lees een stukje uit het boek. Breinschorsing Rene Luijk. Nederlands | Paperback € 20,65 + 41 punten . Op bestelling, levertermijn 1 à 4 weken. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Gratis levering in je Standaard Boekhandel. Breinschorsing René Luijk • Boek • paperback. Samenvatting . Naast zijn werk studeert de hoofdpersoon Simon geneeskunde met als specialiteit psychiatrie. Hij doet onderzoek naar de deuskwab in het menselijk brein. Voor Simon die in een triogame relatie leeft is spelen de zin van zijn leven. Breinschorsing - René Luijk Categorie: Boeken > Boek Afbeelding van Breinschorsing - René Luijk met EAN 9789402115697 bekijk meer afbeeldingen op bookspot.nl → Beste koop: € 20,65 bij ... Bestel Breinschorsing Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Breinschorsing (boek) Jezus bezoekt ...

INFORMATIE

AUTEUR
René Luijk
DIMENSIE
10,73 MB
BESTANDSNAAM
Breinschorsing.pdf

OMSCHRIJVING

Naast zijn werk studeert de hoofdpersoon Simon geneeskunde met als specialiteit psychiatrie. Hij doet onderzoek naar de deuskwab in het menselijk brein. Voor Simon die in een triogame relatie leeft is spelen de zin van zijn leven. Hij is een echte homo ludens. Maar dan wordt hij het slachtoffer van een gerechtelijke dwaling en een persoonsverwisseling. Deze roman beschrijft de worsteling om dit onrecht te boven te komen. Kan hij voorkomen dat hij ziek wordt (depressie) en zelfmoord pleegt? Simon wil niet dood , maar een ander leven. De wisselwerking tussen brein , polygamie , gerechtelijke dwaling en spelen als de zin van het leven wordt meesterlijk beschreven. Breinschorsing is deel 1 van een trilogie.

Wil je het boek lezen?Breinschorsing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur René Luijk. Lezen Breinschorsing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN