Op kot 3 - Op kot met Jentel in het derde jaar

Op kot 3 - Op kot met Jentel in het derde jaar - Bjorn Peeters | Northernlights300.org

...nen een centje bij door in een chique hotel te werken ... Op kot Op kot met Jentel in het derde jaar door Björn Peeters ... . Lang duurt het niet, voor de gekkigheid daar losbarst. Prinses verdrinkt intussen haar auto. Kitten worstelt met haar verleden. Chelsey speelt een spel schaak en geeft haar leven zo een nieuwe wending. Moeder Overste doet haar best om het allemaal in goede banen ... Jentel en Carla werken nu als receptionistes in een van de meest chique hotels van de stad en verdienen eindelijk wat meer geld; maar het is niet makkelijk om deze veeleisende nieuwe job met hun studies te combineren. Jentel moet bovendien op haar tellen passen, want d ... Op kot met Jentel in het derde jaar eBook door Björn ... ... . Jentel moet bovendien op haar tellen passen, want de manager lacht niet met de gekkigheid die ze uithaalt. Prinses werkt zichzelf in nesten tijdens een ritje met de auto, en ... Op kot met Jentel in het derde jaar. door Björn Peeters. Op kot (Book 3) Bedankt voor het delen! Je hebt de volgende beoordeling en recensie ingeleverd. We zullen ze op onze site publiceren nadat we ze bekeken hebben. Gegarandeerd een grijns op je gezicht, met deze hilarische boekenreeks!Maakt niet uit of je ooit zelf op kot (kamers) zat of niet. Deze boekenreeks neemt je mee op de meest hilarische studententijd ooit. Probeer maar eens om tijdens het lezen je gezicht in de plooi te houden! Jentel en haar vriendinnen beleven de meest doldwaze avonturen. Geen vijf andere meiden maken het zo bont! Recensie Op kot met Jentel in het derde jaar Inhoud. Na twee jaar studeren gaat Jentel ook vol goede moed het derde jaar in. Jentel en haar vriendinnen Carla, Prinses en Kitten zitten nog steeds op kot in het klooster. Het is de vriendinnen erg goed bevallen om op kot te zitten in het klooster, het is hard werken maar ze hebben er een fijne plek. Alsof Jentel nog niet genoeg werk had, past ze dit jaar ook op twee kleine meisjes. Ze heeft het zo druk dat ze niet ziet dat een van haar vriendinnen het moeilijk heeft. Carla maakt een nieuwe vriendin die haar doet nadenken over haar verleden én haar toekomst. Chelsey raakt buiten haar wil om in een klein avontuur verwikkeld en overtreedt de wet. OH MY GOD! De meisjes zitten op kot bij de nonnen! Onder het streng toeziende oog van Moeder Overste studeren ze niet alleen hard. Ze knappen ook klusjes op in het kl...

INFORMATIE

AUTEUR
Bjorn Peeters
DIMENSIE
9,20 MB
BESTANDSNAAM
Op kot 3 - Op kot met Jentel in het derde jaar.pdf

OMSCHRIJVING

Schouders recht! Rok in de plooi, en een mooie glimlach! Jentel en Carla verdienen een centje bij door in een chique hotel te werken. Lang duurt het niet, voor de gekkigheid daar losbarst. Prinses verdrinkt intussen haar auto. Kitten worstelt met haar verleden. Chelsey speelt een spel schaak en geeft haar leven zo een nieuwe wending. Moeder Overste doet haar best om het allemaal in goede banen te leiden, maar of dat lukt? Ook het derde jaar belooft weer een doldwaas avontuur te worden. Maar de meisjes worden ouder, en ze moeten ook stilaan aan hun toekomst denken. (15+)

Wil je het boek lezen?Op kot 3 - Op kot met Jentel in het derde jaar in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bjorn Peeters. Lezen Op kot 3 - Op kot met Jentel in het derde jaar Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN