Het kantoor

Het kantoor - C.J. Tempelman | Northernlights300.org

...n uitvoert. Veel mensen in Nederland hebben te maken met het CAK ... Kantoor - Wikipedia ... . Sommigen betalen een eigen bijdrage voor hulp bij het huishouden, verblijf in een zorginstelling of een persoonsgebonden budget. Zakelijk; Mijn CAK Mijn C.A.K. Zoek Het kantoortje werd opgericht in 2006 en werkt voornamelijk voor uitgeverijen (groot of klein), incidenteel voor auteurs. Kijk bij 'publiciteit' voor de lijst opdrachtgevers sinds de oprichting. Daarnaast werkt Remco als literair agent en verzorgt hij op on ... Lang leve het kantoor - NRC ... . Daarnaast werkt Remco als literair agent en verzorgt hij op onregelmatige basis cursussen en workshops op het gebied van publiciteit en presentatie (onder meer: Hoe presenteer ik mij als auteur). "Vanaf het eerste begin van HetSalarisKantoor.nl, nu ruim 5 jaar geleden, wordt onze salarisadministratie door HetSalarisKantoor.nl verwerkt. Was het in het begin puur het draaien van de loonstrookjes, vandaag de dag maken we steeds meer gebruik van de HRM mogelijkheden die HetSalarisKantoor.nl kan aanbieden. Ben wordt al maandenlang getreiterd door Ron en Wanda. Wouter, Leonoor en Timo vinden dat dit zo niet langer kan en komen met een originele straf. Deze video komt uit de aflevering 'Het Kantoor ... Het kantoor helpt u om strategisch fijner te werken en indien nodig om uw zaak en ambities vanuit een heel ander oogpunt te benaderen. Succes en profijt zijn niet noodzakelijk dezelfde begrippen. Een beetje marktanalyse en klantcentraal denken helpt bij het toetsen van je unieke project....

INFORMATIE

AUTEUR
C.J. Tempelman
DIMENSIE
12,48 MB
BESTANDSNAAM
Het kantoor.pdf

OMSCHRIJVING

Van een bestuurscrisis komen meestal alleen de gevolgen in de publiciteit. Deze sleutelroman duikt dieper in de processen die eraan ten grondslag liggen, en vertelt het persoonlijke verhaal dat de krant niet haalt.De jonge Russin Elena woont sinds haar huwelijk in het dorpje Veenwel. Na enkele jaren vindt ze een baan bij een overheidskantoor in de nabijgelegen stad Terzand. In plaats van de verwachte rustige werksfeer valt ze midden in een gedeeltelijk ondergrondse machtsstrijd tussen enkele managers en een aantal medewerkers. Ze raakt er al snel bij betrokken.Uiteindelijk speelt de moedige Elena, samen met een plaatselijke journalist, een sleutelrol in de dramatische ontknoping van dit grotendeels waar gebeurde verhaal. Een ontknoping die in werkelijkheid heeft geleid tot de grootste naoorlogse bestuurscrisis in Nederland.Ed van Thijn: ''Ik heb het boek met veel belangstelling gelezen. Veel van de inhoud kwam mij bekend voor''.Jan Terlouw: ''De afgelopen dagen heb ik geboeid uw boek gelezen. Het is heel herkenbaar. Het boek zou ook iets kunnen betekenen voor velen ver buiten Emmen''.Boris Dittrich: ''Kafka in Emmen, anders valt het niet te omschrijven''.Peter van der Velden: ''Voor mij een verhaal wat je snel wil uitlezen. Maar toch kwam het bij mij ook heftig over vanwege de herkenbaarheid''.

Wil je het boek lezen?Het kantoor in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C.J. Tempelman. Lezen Het kantoor Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN