Richting Freelancen

Richting Freelancen - Linda Poort | Northernlights300.org

...chzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben ... Richting Freelancen Boek PDF Online ... . Richting Freelancen - Op zoek naar jezelf en een freelance carrière (interview) Voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe Het boek Richting Freelancen , geschreven door Linda Poort, is sinds begin september verkrijgbaar. Richting freelancen | ISBN 9789462545953 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Richting Freela ... Bureau ISBN - Richting Freelancen ... . Richting freelancen | ISBN 9789462545953 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Richting Freelancen Op zoek naar jezelf en een freelance carrière is speciaal geschreven voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe. Ook vrouwen die net voor zichzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben. Richting freelancen Richting freelancen (e-Book) op zoek naar jezelf en een freelance carriere. Prijs: € 8,96: Download direct dit e-Book. Deze titel komt in aanmerking voor. Koop minimaal drie actie e-Books en ontvang 10% stapelkorting! Bekijk alle actie e-Books. Linda Poort. Richting Freelancen Op zoek naar jezelf en een freelance carrière is speciaal geschreven voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe. Ook vrouwen die net voor zichzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben. Richting Freelancen Op zoek naar jezelf en een freelance carrière. Prijs: € 20,51: Levertijd: 1-2 werkdagen Actie: Geen verzendkosten! Richting Freelancen - Op zoek naar jezelf en een freelance carrière is speciaal geschreven voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe. Ook vrouwen die net voor zichzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben. Richting Freelancen - Op zoek naar jezelf en een freelance carrière is speciaal geschreven voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe. Ook vrouwen die net voor zichzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben. In Richting ... Richting Freelancen - Op zoek n...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Poort
DIMENSIE
4,10 MB
BESTANDSNAAM
Richting Freelancen.pdf

OMSCHRIJVING

Richting Freelancen – Op zoek naar jezelf en een freelance carrière is speciaal geschreven voor vrouwen die eraan denken te gaan freelancen, maar (nog) niet durven of niet precies weten hoe. Ook vrouwen die net voor zichzelf begonnen zijn en vrouwen die niet zo goed weten hoe ze verder moeten in hun freelance carrière, zullen veel aan dit inspirerende handboek hebben.In Richting Freelancen worden 14 informatieve hoofdstukken vol inspiratie afgewisseld met 14 fictieve verhalen waarin Lyra op zoek gaat naar zichzelf en een freelance carrière. Als lezer ga je zelf "op reis' langs alles wat bij freelancen komt kijken en leer je over personal branding, passie, social media, bloggen, tijdmanagement en sociale media. Ook leer je veel over jezelf.Als je op zoek bent naar inspiratie, vele tips, nadenkertjes en/of een schop onder je kont, dan is Richting Freelancen echt iets voor jou.Richting Freelancen is gebaseerd op de 155 beste van in totaal 537 artikelen die Linda schreef voor De Wereld van IKKI, een niet langer bestaande carrièrewebsite voor hogeropgeleiden.

Wil je het boek lezen?Richting Freelancen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Poort. Lezen Richting Freelancen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN