Leven En Dood Omarmen

Leven En Dood Omarmen - Judith Lief | Northernlights300.org

...ddhistische leraar Judith Lief laat in dit boek zien dat wij door inzicht en meditatieve oefeningen niet alleen onze houding ten aanzien van de dood kunnen veranderen, maar door deze oefeningen ook het leven intenser kunnen ervaren ... Creatieve geest Alphons Janssen: 'Op een bepaalde manier ... ... . We willen leren het leven weer te omarmen.' De voor- en achtertuin staan vol met zonnebloemenpotjes. 'Die geven we vanavond mee aan de mensen die komen. Zonnebloemen stralen kracht en positivisme uit. Review De Dood omarmt het leven. Het naderend einde van het tweede millennium heeft ook Hollywood in zijn greep. Met de regelmaat van de klok worden er op het moment speelfilms gemaakt waarin op ... Pittige aanhef realiseer ik me ... Leven en dood ♥ Jeroen Koning ♥ Lichtwerkers Nederland ... ... . Review De Dood omarmt het leven. Het naderend einde van het tweede millennium heeft ook Hollywood in zijn greep. Met de regelmaat van de klok worden er op het moment speelfilms gemaakt waarin op ... Pittige aanhef realiseer ik me. En toch is dit voor mij van belang. Het leven is langsgekomen en heeft me gevormd. Afscheid nemen is een thema. Ingrijpende ervaringen hebben me geleerd hoe belangrijk het is altijd weer de levenskracht op te pakken en het leven te zien als een kunst. Mijn ervaringen hebben me gebracht waar ik […] De dood pelde al mijn lagen af en gooide me terug op mijn basis. In de ergste tijd, ik was 19, dacht ik: als ik onder een auto kom, is het niet erg. Maar ik heb toen bewust gekozen voor dit leven. Auteur: LiefDe boeddhistische leraar Judith Lief laat in dit boek zien dat wij door inzicht en meditatieve oefeningen niet alleen onze houding ten aanzien van de dood kunnen veranderen, maar door deze oefeningen ook het leven intenser kunnen ervaren. De wijze waarop wij...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith Lief
DIMENSIE
9,68 MB
BESTANDSNAAM
Leven En Dood Omarmen.pdf

OMSCHRIJVING

De boeddhistische leraar Judith Lief laat in dit boek zien dat wij door inzicht en meditatieve oefeningen niet alleen onze houding ten aanzien van de dood kunnen veranderen, maar door deze oefeningen ook het leven intenser kunnen ervaren. De wijze waarop wij tegen het leven aankijken, is volgens Lief bepalend voor de manier waarop wij met de dood omgaan.De auteur baseert haar inzichten op de inspirerende teksten van het Tibetaanse Dodenboek en biedt ons richtlijnen hoe wij met stervenden, hun familie en vrienden kunnen omgaan. Zij gebruikt daarbij:eenvoudige oefeningen die onze aandacht naar het nu brengen;oefeningen die ons mededogen stimuleren;teksten en richtlijnen hoe met stervenden en de naaste familie om te gaan.

Wil je het boek lezen?Leven En Dood Omarmen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith Lief. Lezen Leven En Dood Omarmen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN