Mijn Valkparkiet

Mijn Valkparkiet - Thomas Haupt | Northernlights300.org

...Hiervoor is een keukenweegschaal geschikt ... Moet je een valkparkiet echt bij iemand brengen als je op ... ... . Een gezonde valkparkiet weegt tussen de 90 en 110 gram. Natuurlijk zijn er altijd vogels die vanzichzelf meer of minder wegen zonder dat ze te vet of te mager zijn. Het is daarom belangrijk om het gezonde gewicht van de betreffende valkparkiet te weten. Een valkparkiet kunt u kopen bij een dierenspeciaalzaak of bij een kweker die aangesloten is bij de NBvV (Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers), Pakara of één van de andere bonden. Let er bij aanschaf op dat de vogel lev ... Een Valkparkiet verzorgen (met afbeeldingen) - wikiHow ... . Let er bij aanschaf op dat de vogel levendig en niet bang is, schone veren, neus, ogen en cloaca heeft en dat ook de huisvesting er schoon uitziet. Mijn valkparkieten ; Foto's van mijn nestjes ; Kooi/omgeving van de valkparkiet ; Voeding valkparkieten ; infraroodcamera ; Wat heb ik nodig als ik een baby jonge valkparkiet in huis neem ; Ziekte en gezondheid ; Halsbandparkieten Het grootste kenmerk van de valkparkiet is de kuif, ze zijn precies de Elvis Presley onder de vogels. ... Ik kocht mijn eerste grasparkieten toen ik vijftien jaar oud was en 50 jaar later heb ik nog steeds een volière in mijn tuin. Ik wil niets liever dan jou helpen genieten van gezonde vogels in en rondom je huis. Mijn parkietje doet het soms wanneer hij door zijn vriendje weggejaagd wordt aan een etensbakje. Hij vliegt dan naar een stokje en begint daar luidkeels duidelijk te maken dat hij dit niet tof vindt. Ook parkieten die bang zijn maken wel eens luidkeels kabaal. Mijn grasparkieten ; De voeding ; Home » De voeding. De voeding. Giftig of niet? Wat mogen valk-parkieten wel en wat niet? Gezonde toevoegingen, alles met mate: Groenvoer en fruit is ook belangrijk voor de valk-parkiet en moet toch het liefst dagelijks gegeven worden. Mijn neefje van 12 wil al lang erg graag een valkparkiet. Hij heeft het boekje goed geleerd en raakt al goed voorbereid. Ik ben zelf ervaren vogelhouder en hij doet het bij mij heel goed. Hij woont bij zijn moeder, die vindt het ook leuk maar is onervaren. Ik blijf de reserve, logeer en opvang. De Valkparkiet De valkparkiet is goed als huisdier te houden, dan moeten stof en het lawaai geen bezwaar zijn. Ze kunnen erg tam en speels worden en hebben meestal een zachtaardig karakter. Let er wel op dat een valkparkiet wel hard kan bijten als hij dat wil . In de nacht raakt mijn valkparkiet in paniek Diverse mutaties (kleurslagen) zoals de lutino (wit/geel) en de albino (helemaal wit) kunnen nachtblind zijn. Als ze in de nacht dan ergens van schrikken kunnen ze de zitstok niet meer terug vinden ...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Haupt
DIMENSIE
5,62 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Valkparkiet.pdf

OMSCHRIJVING

Valkparkieten zijn populaire vogels. Deze pientere parkieten worden tegenwoordig in allerlei aantrekkelijke kleurslagen gekweekt. Het is uiterst boeiend hun gedrag te observeren - vaak verraadt hun kuif hun stemming. Dit boek geeft antwoord op allerlei vragen over het houden van valkparkieten. Het heeft een gebruikersvriendelijke opzet, met een dircte verwijzing naar oplossingen van problemen bij het houden van valkparkieten. Moeilijke handelingen worden stap voor stap afgebeeld en zijn daardoor makkelijk na te doen. Inclusief speciale aandacht voor 'spraaklessen', een valkparkietenpaspoort om zelf in te vullen, en informatie over afzonderlijke kleurslagen. Met ruim 100 unieke foto's van het natuurlijke gedrag van valkparkieten.

Wil je het boek lezen?Mijn Valkparkiet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Haupt. Lezen Mijn Valkparkiet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN