KPMG Jaarboek 2007/2008

KPMG Jaarboek 2007/2008 - none | Northernlights300.org

...ingen. KPMG Jaarboek externe verslaggeving 2011/2012 ... KPMG Jaarboek 2007/2008: externe Verslaggeving: Amazon.co ... ... . Fred Versteeg; Katja van Kuij-Groenberg; Wietse Koster; Erik Hoogcarspel; Jos Holla; Ronald de Feijter; Kees Bergwerff; Coen Arnold KPMG brengt jaarlijks het Jaarboek Externe Verslaggeving uit met de dan geldende voorschriften. Van papier naar digitaal. Elke accountant heeft een lijvig papieren jaarboek in zijn boekenkast. Niet gek dat er in deze digitale wereld steeds meer behoefte is aan een digitale variant. KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019 is primai ... bol.com | KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2017/2018 ... ... . KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019 is primair als naslagwerk bedoeld voor deze categorie ondernemingen. Dit jaarboek kunt u niet toepassen op de geconsolideerde jaarrekeningen van Nederlandse beursgenoteerde rechtspersonen die IFRS toepassen of Nederlandse rechtspersonen die dat op vrijwillige basis doen. KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving / 2017/2018 | ISBN 9789013138092 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2019 is primair als naslagwerk bedoeld voor deze categorie ondernemingen. Dit jaarboek kunt u niet toepassen op de geconsolideerde jaarrekeningen van Nederlandse beursgenoteerde rechtspersonen die IFRS toepassen of Nederlandse rechtspersonen die dat op vrijwillige basis doen. Title: KPMG Jaarboek Externe Verslaggeving 2017/2018: Author: Arnold, Coen, Bergwerff, K., de Feijter, R., Hoogcarspel, E., Koster, W., Louissen, J., Roozen, K ... KPMG Nederland maakt deel uit van een groot internationaal netwerk van professionele accountants- en advieskantoren. KPMG Nederland maakt deel uit van het internationale KPMG-netwerk, wereldwijd toonaangevend in audit, tax en advisory....

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,22 MB
BESTANDSNAAM
KPMG Jaarboek 2007/2008.pdf

OMSCHRIJVING

Het Jaarboek externe verslaggeving 2007/2008 is bedoeld voor ondernemingen die onderworpen zijn aan de bepalingen van Titel 9 Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek.Het KPMG Jaarboek bevat een overzicht van de belangrijkste regels voor verwerking, waardering, presentatie en toelichting van posten in de jaarrekening van ondernemingen.In het KPMG Jaarboek zijn per hoofdstuk, naast de bepalingen van (en verwachten ontwikkelingen in) Titel 9 Boek 2 BW en de Richtlijnen van de Raad voor de Jaarverslaggeving (RJ), de belangrijkste verschillen tussen de Nederlandse verslaggevingsregels en International Financial Reporting Standards (IFRS) opgenomen. Voorts zijn per hoofdstuk de vrijstellingen van de Nederlandse verslaggevingsregels voor middelgrote en kleine rechtspersonen vermeld.Doordat de verslaggevingsregels niet in extenso worden behandeld, maar gestreefd is naar het vermelden van de hoofdlijnen, vormt het KPMG Jaarboek een overzichtelijk gerangschikte en toegankelijke compilatie. Het is daarom een zeer bruikbaar instrument voor medewerkers van ondernemingen die nauw betrokken zijn bij het opstellen van de jaarrekening. De auteurs van het KPMG Jaarboek zijn allen werkzaam bij KPMG.

Wil je het boek lezen?KPMG Jaarboek 2007/2008 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen KPMG Jaarboek 2007/2008 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN