Het no-nonsense meditatieboek

Het no-nonsense meditatieboek - Steven Laureys | Northernlights300.org

...diteren stiekem maar zweverig vindt! Je leert op begrijpelijke wijze hoe meditatie precies werkt en wat de effecten ervan zijn op lichaam en geest ... Het no-nonsense meditatieboek | LangZullenWeLezen! ... . Hebban Rank. De Hebban Rank geeft een real-time overzicht van de tienduizend populairste boeken op Hebban. De toplijst wordt elke nacht ververst. Hieronder vind je de historie van de ranking van Het No-nonsense meditatieboek van Steven Laureys Matthieu Riccard sinds november 2018. Het no-nonsense meditatieboek van Steven Laureys is een toegankelijk (oefen)boek voor iedereen die meditatie wil toepassen in zijn of haar dagel ... bol.com | Het no-nonsense meditatieboek, Steven Laureys ... ... . Het no-nonsense meditatieboek van Steven Laureys is een toegankelijk (oefen)boek voor iedereen die meditatie wil toepassen in zijn of haar dagelijks leven. Eindelijk een boek voor wie mediteren stiekem maar zweverig vindt! Je leert op begrijpelijke wijze hoe meditatie precies werkt en wat de effecten ervan zijn op lichaam en geest. Het no-nonsense meditatieboek. Steven Laureys. ... Hiervoor plaatste hij onder meer het brein van meditatie-expert Matthieu Riccard onder zijn scanner. De resultaten waren ronduit spectaculair: Riccard wist zijn gedachtestroom op commando nagenoeg helemaal stil te leggen. Bestel Het no-nonsense meditatieboek Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Het no-nonsense meditatieboek. woensdag 8 januari | 19:30 - 22:00 Gratis. Neuroloog en 'topdokter' Steven Laureys doet al meer dan 20 jaar baanbrekend onderzoek naar het menselijk bewustzijn. Ondanks alle positieve ervaringen met meditatie, wilde Laureys cijfers en onderzoeksresultaten zien. Het no-nonsense meditatieboek Werkt meditatie of is het zweverig tijdverlies? Topneuroloog Steven Laureys voert al jaren onderzoek naar de eff ecten van meditatie op de hersenen. Hiervoor plaatste hij onder meer het brein van meditatie-expert Matthieu Riccard onder zijn scanner. Het No-nonsense meditatieboek | ISBN 9789089316394 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het no-nonsense meditatieboek, Steven Laureys | 9789089316394 | Boeken. mei 2020. Het no-nonsense meditatieboek (Paperback). Werkt meditatie of is het zweverig tijdverlies?...

INFORMATIE

AUTEUR
Steven Laureys
DIMENSIE
7,88 MB
BESTANDSNAAM
Het no-nonsense meditatieboek.pdf

OMSCHRIJVING

Meditatie zweverig? Niet volgens Het no-nonsense meditatieboek dat boordevol leuke en simpele meditatieoefeningen staat!Het no-nonsense meditatieboek van Steven Laureys is een toegankelijk (oefen)boek voor iedereen die meditatie wil toepassen in zijn of haar dagelijks leven. Eindelijk een boek voor wie mediteren stiekem maar zweverig vindt! Je leert op begrijpelijke wijze hoe meditatie precies werkt en wat de effecten ervan zijn op lichaam en geest. Want dat meditatie je leven kan veranderen, staat vast: minder stress, een betere nachtrust en meer focus zijn slechts een paar van de positieve effecten van mediteren. De eenvoudige oefeningen en herkenbare verhalen zorgen ervoor dat ook jij kunt ervaren hoe belangrijk meditatie in het dagelijks leven is.

Wil je het boek lezen?Het no-nonsense meditatieboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Steven Laureys. Lezen Het no-nonsense meditatieboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN