Gezondheidszorg: meer dan geneeskunde

Gezondheidszorg: meer dan geneeskunde - Geert Messiaen | Northernlights300.org

...dat de patiënt dat wil! "50 tot 85% van de chronisch zieken maakt al gebruik van aanvullende vormen van geneeskunde", zo meldt de website, "en uit recent onderzoek blijkt dat meer dan 90% van hen wil dat hun (huis)arts kennis heeft van integrale gezondheidszorg en hun ... PDF GEZONDHEIDSZORG MEER DAN GENEESKUNDE Geert Messiaen ... ... Gezondheidszorg in China bestaat uit zowel openbare als particuliere medische instellingen en verzekeringsprogramma's. Ongeveer 95% van de bevolking heeft ten minste basisverzekering dekking. Ondanks dit, openbare ziekteverzekering algemeen slechts beslaat ongeveer de helft van de medische kosten, met het aandeel lager voor ernstige of chronische ziekten. Voor patiënten. Bent u als patiënt op zoek naar meer informatie over behandelmogelijkheden en artsen ... Mensen willen meer eigen verantwoordelijkheid - integrale ... ... . Ondanks dit, openbare ziekteverzekering algemeen slechts beslaat ongeveer de helft van de medische kosten, met het aandeel lager voor ernstige of chronische ziekten. Voor patiënten. Bent u als patiënt op zoek naar meer informatie over behandelmogelijkheden en artsen? kijk dan bij 'ik ben patient'.. De Artsen Vereniging Integrale Geneeskunde (AVIG) werkt nauw samen met het Platform Integrale Gezondheidszorg (Platform IG), onder andere door goede informatie over de mogelijkheden van aanvullende vormen van geneeskunde via de website www ... Ik krijg steevast de indruk dat binnen de geneeskunde geen geneeskunst meer wordt bedreven. De kunst van het verstaan, van het luisteren, van het onderzoek. De kunst om de patiënt/werknemer uit te leggen wat hem/haar mankeert en de kunst om te behandelen. Dit alles lijkt bijna uitgestorven. Gezondheidszorg en geneeskunde Hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, hersenaandoeningen, psychische stoornissen: het zijn maar ... is er algauw 42.000 euro nodig en aan een state-of-the-art-microscoop hangt een prijskaartje vast van gemakkelijk meer dan 350.000 euro. Gezondheidszorg: meer dan geneeskunde. Vrijdag 14 juni laatstleden, stelde Geert Messiaen, secretaris-generaal van de Landsbond van Liberale Mutualiteiten, tijdens een persconferentie zijn vierde boek voor. Het draagt de titel "Gezondheidszorg, meer dan geneeskunde". Nu de gezondheidszorg op een keerpunt staat, ... De reguliere geneeskunde is sterk bij acute problematiek ... (ex-neuroloog MST) disfunctioneerde en de Inspectie voor de Gezondheidszorg handelde daarbij inadequaat (2004). De KNMP roept op het ... Meer dan één miljoen Nederlanders staan erom te springen. In haar oplossingsrichtingen en aanbevelingen pleit de RVS voor een context ... Deskundige begeleiding bij handhygiëne in instellingen voor de gezondheidszorg 2020 - Gezondheid - Geneeskunde. 2019. Gezondheid - Geneeskunde; Inhoud: "Al meer dan 150 jaar kenne...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert Messiaen
DIMENSIE
5,67 MB
BESTANDSNAAM
Gezondheidszorg: meer dan geneeskunde.pdf

OMSCHRIJVING

Gezondheid is de grootste schat in een mensenleven. Vanuit zijn dagelijkse ervaring, bekommernis en zijn streven naar een echte, hechte solidariteit besteedt Geert Messiaen bijzondere aandacht aan de gezondheidszorg in tal van aspecten. Zijn ideeën zijn grondig doordacht en zijn voorstellen verdienen alle aandacht.Dit boek zet de lijn voort van Gezondheid is geen koopwaar ( 2009; ook in het Frans) en Uitdagingen van de ziekenfondsen in de eenentwintigste eeuw (2012), die duidelijk maken dat gezondheid het leven van het leven is. In woord en daad beklemtoont en verdedigt Messiaen met vaste overtuiging het sociaal zekerheidssysteem in België, ook in het Europa van morgen, dit soms wars van bepaalde tekorten.

Wil je het boek lezen?Gezondheidszorg: meer dan geneeskunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert Messiaen. Lezen Gezondheidszorg: meer dan geneeskunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN