VKM

VKM - Jacomien Gijzeman-Rook | Northernlights300.org

...un je dagelijks hilarische, ontroerende, feel good, schattige en WTF foto's en video's ontdekken om je dag door te komen! De VKM staat open voor diegene die een motor of scooter bezit die 40 jaar of ouder is ... VKM Title Search ... . De vereniging is opgericht in 1984 en heeft ondertussen ongeveer 200 leden. De regio is voornamelijk Noord Nederland tot en met een deel van Gelderland. De toerritten worden bijna wekelijks in deze omgeving georganiseerd. The Vehicle Keeper Marking Register (VKM Register) provides the unique VKM and name of all keepers (EU/OTIF). It is defined in Appendix 6 part 1 of Decision 2007/756/EC.. The VKM register is updated on a m ... VKM Muntendam ... . The Vehicle Keeper Marking Register (VKM Register) provides the unique VKM and name of all keepers (EU/OTIF). It is defined in Appendix 6 part 1 of Decision 2007/756/EC.. The VKM register is updated on a monthly basis. Adresgegevens staan ook op de infopagina van het VKM - Clubblad en op de Website: www.vkm-club.nl. We rekenen op weer een veilig en mooi motorjaar. Suggesties en ideeën zijn ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jacomien Gijzeman-Rook
DIMENSIE
4,2 MB
BESTANDSNAAM
VKM.pdf

OMSCHRIJVING

In 1970 werd door een groepje geestverwanten, begaan met het lot van mishandelde kinderen, de Vereniging tegen Kindermishandeling (VKM) opgericht met als doel ‘de bescherming van weerloze kinderen tegen lichamelijke en psychische verwaarlozing en mishandeling’, aldus de statuten. Kindermishandeling was een fenomeen waar men zich allerwegen nauwelijks raad mee wist. Al ruim veertig jaar heeft de VKM (sinds 1995 Stichting Voorkoming van Kindermishandeling) zich beijverd voor het bevorderen van hulpverlening en onderzoek, en het verspreiden van kennis bij tal van beroepsgroepen. Als pionier op een betrekkelijk nieuw en onbekend terrein heeft de VKM veel in beweging gezet. “Kindermishandeling bestaat, hoe lang nog?” was een van de leuzen waarmee de VKM zich vroeger tot het grote publiek richtte. Kindermishandeling bestaat nog steeds en het blijft iets waar velen zich niet goed raad mee weten. Dit boek is meer dan de beschrijving van veertig jaar VKM. Het geeft ook inzicht in de algemene ontwikkelingen in de aandacht voor kindermishandeling, want kennis van het verleden is onmisbaar bij het werken aan een betere toekomst.

Wil je het boek lezen?VKM in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jacomien Gijzeman-Rook. Lezen VKM Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN