Vantoen.nu - Verkoopkunde

Vantoen.nu - Verkoopkunde - F. Bettger | Northernlights300.org

...om hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes ... Aanbieding: Prisma Wat Is Jouw Iq Vantoen Nu Hj Eysenck ... ... . Smärta i rygg och problem med knän är inte heller en ovanlig reaktion när kroppen är överbelastad. Vi har en kropp och vi väljer hur vi tar hand om den. Vantoen.nu - Verkoopkunde 90e druk is een boek van Frank Bettger uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031506293 Frank Bettger, aanvankelijk honkbalspeler en daarna verzekeringsagent, is een van de meest gelezen auteurs over het onderwerp 'eenvoudige' verkoopkunde. OMSCHRIJVING. Vantoen.nu - Verkoopkunde ... vantoen.nu | 177 - 192 ... . OMSCHRIJVING. Vantoen.nu - Verkoopkunde 90e druk is een boek van Frank Bettger uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031506293 Frank Bettger, aanvankelijk honkbalspeler en daarna verzekeringsagent, is een van de meest gelezen auteurs over het onderwerp 'eenvoudige' verkoopkunde. Zoek. Search: Mij...

INFORMATIE

AUTEUR
F. Bettger
DIMENSIE
4,24 MB
BESTANDSNAAM
Vantoen.nu - Verkoopkunde.pdf

OMSCHRIJVING

Vantoen.nu - Verkoopkunde 90e druk is een boek van Frank Bettger uitgegeven bij Uitgeverij het Spectrum. ISBN 9789031506293 Frank Bettger, aanvankelijk honkbalspeler en daarna verzekeringsagent, is een van de meest gelezen auteurs over het onderwerp 'eenvoudige' verkoopkunde. De kunst van het verkopen leerde hij in de moeilijkste jaren die er waren: de jaren dertig, de jaren van de Grote Depressie. Bettger is dan ook geen man van de grauwe theorie, maar iemand die met de praktijk weet te spelen. Verder verwerkte hij in zijn boek ervaringen van maar liefst honderdvijftigduizend vertegenwoordigers en verkoopleiders uit alle kringen van handel en industrie.Eigenschappen die een topverkoper volgens hem moet bezitten: 1. Doelgerichtheid 2. In jezelf geloven 3. Enthousiasme 4. Vasthoudendheid 5. ActiebereidheidIn de jaren negentig leek het verkopersvak naar de marge te verdwijnen: voor het verkopen via internet leken geen verkopers nodig; de nadruk bij de producenten lag op reclame, marketing, verpakking en 'routing' in de winkels. Maar dat bleek een misrekening, zeker toen de recessie zich aandiende. H t recept om veel te verkopen lijkt moeilijk te geven, maar Frank Bettger, die nu sales-deskundige zou heten, kent het geheim. Lees deze eerste 'Marka' van de Prismareeks!

Wil je het boek lezen?Vantoen.nu - Verkoopkunde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F. Bettger. Lezen Vantoen.nu - Verkoopkunde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN