Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen

Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen - A.J.C. Struiksma | Northernlights300.org

...al onderwijs. Al sinds 1986 - het jaar waarin de eerste druk verscheen - is dit boek een begrip onder leerkrachten, remedial teachers en ... Boekwinkeltjes.nl - Diagnostiek van technisch lezen en ... ... ... Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen (DTLAS) beschrijft een procedure voor individueel didactisch onderzoek van kinderen met lees- en spellingsproblemen. In de DTLAS zijn korte beschrijvingen, gedetailleerde instructies en scoringsvoorschriften opgenomen, inclusief de toetskaarten en scoreformulieren, die voor de diagnostiek en evaluatie van technisch lezen en aanvankelijk ... Koop Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen van Struiksma, A.J.C. met ISBN 9789086597901. Gratis verzending, Slim st ... Klankpositie bepalen | Spellen, Lezen ... ... Koop Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen van Struiksma, A.J.C. met ISBN 9789086597901. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Op Stuvia vind je de beste samenvattingen, geschreven door je medestudenten. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen specifiek voor jouw studie. Dit boek beschrijft een procedure voor individueel didactisch onderzoek bij leerlingen met problemen met technisch lezen, leerlingen uit basisonderwijs, speciaal basisonderwijs en speciaal onderwijs. In deze druk is de plaats van het aanvankelijk spellen behalve als leerdoel op zich nu explicieter uitgewerkt in de diagnostiek en de behandeling van het lezen. Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen van Struiksma, Van der Leij & Vieijra - Boek & JoHo's ; Protocol Ernstige RekenWiskunde-problemen en Dyscalculie van Groenestijn en Borghouts - Boek & JoHo's ; Protocol leesproblemen en dyslexie voor groep 1 en 2 van Wentink, Verhoeven & Druenen - Boek & JoHo's Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen wordt 9 keer aangeboden op Bookmatch. En het Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen boek is dit jaar al 5 keer verkocht. Geprinte samenvatting van Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen - Struiksma, Van der Leij, Vieijra - 8e druk ; Geprinte boeksamenva...

INFORMATIE

AUTEUR
A.J.C. Struiksma
DIMENSIE
9,9 MB
BESTANDSNAAM
Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek wordt beschreven hoe problemen met technisch lezen en aanvankelijk spellen bij leerlingen in het speciaal en basisonderwijs kunnen worden gediagnostiseerd. Achtereenvolgens komen de theoretische uitgangspunten, de toetsprocedures en de instructies en scoringsvoorschriften aan bod. De wijze van diagnostiseren is procesgericht en bedoeld om een specifieke aanpak van de problemen mogelijk te maken.

Wil je het boek lezen?Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J.C. Struiksma. Lezen Diagnostiek van technisch lezen en aanvankelijk spellen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN