De Oorverdovende Stilte

De Oorverdovende Stilte - John Humblet | Northernlights300.org

... wekt veel begrijpelijke angst en terechte boosheid op ... oorverdovende stilte - Vertaling naar Frans - voorbeelden ... ... . Maar het pedofiliedebat is ook oververhit. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 2 jun 2020 om 19:45. De tekst is beschikbaar onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen, er kunnen aanvullende voorwaarden van toepassing zijn.Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Wikipedia® is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc., een organisatie zonder winstoogmerk. Oorverdovende ... Oorverdovende stilte | De Slegte ... ., een organisatie zonder winstoogmerk. Oorverdovende Stilte (Paperback). De zestienjarige Skye heeft schizofrenie. Tenminste, dat is haar verteld. Al haar hele leven hoort ze een stem, die... Groot-Brittannië legde zich neer bij de Amerikaanse obstructie; de Britten hopen na de Brexit immers op een lucratieve handelsdeal met de VS. Het vijfde permanente lid van de Veiligheidsraad, Frankrijk, doet nu een nieuwe poging de 'oorverdovende stilte' ( zoals een Duitse diplomaat in New York zei) te doorbreken. De oorverdovende stilte van de Marokkaanse gemeenscha...

INFORMATIE

AUTEUR
John Humblet
DIMENSIE
12,93 MB
BESTANDSNAAM
De Oorverdovende Stilte.pdf

OMSCHRIJVING

"De Oorverdovende Stilte 1e druk is een boek van John Humblet uitgegeven bij Garant. ISBN 9789044119688 Pedofilie is een beladen woord, zeker na de zaak-Dutroux. Dat aan pedofilie gerelateerd misbruik tegen kinderen is gericht, wekt veel begrijpelijke angst en terechte boosheid op. Maar het pedofiliedebat is ook oververhit. Het taalgebruik is onzuiver en de uitgangspunten staan niet meer ter discussie. Het is allereerst nodig pedofilie te onderscheiden van pedoseksualiteit. Maar er is veel meer aan de hand in het debat over pedofilie. Pedofiele schandalen hebben de veel bredere kwestie van de psychoseksualiteit tussen volwassenen en kinderen in de verdomhoek geduwd. In dit boek wordt gezocht naar de etymologie van het begrip ""pedofilie"". De auteur toont het risico dat besloten ligt in de actuele, verengde, negatieve (criminele) betekenis van het begrip ""pedofilie"". Tegelijk toont hij hoe bepaalde tegenbewegingen de risico's van pedofilie ontkennen. Gekneld tussen dergelijke polarisaties missen we uiteindelijk de taal om vrijmoedig over seksuele verlangens van kinderen te praten, over de antwoorden die ouders kunnen brengen, over de seksuele opvoeding, gender-identiteitsvorming en libidinale verlangens die in gezinnen onvermijdelijk tussen volwassenen en kinderen aan de orde zijn. In de schaduw van schandelijke pedoseksuele misbruiken en de ongenuanceerde roep om liberalisering dreigt heel de lichamelijke en seksuele sfeer tussen ouders en kinderen in de taboesfeer te raken. Achtergronden en uitwegen voor dit dilemma worden hier besproken."

Wil je het boek lezen?De Oorverdovende Stilte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Humblet. Lezen De Oorverdovende Stilte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN