Boekhouden geboekstaafd

Boekhouden geboekstaafd - Henk Fuchs | Northernlights300.org

...e dertiende editie van Boekhouden geboekstaafd 1?De nieuwste editie Boekhouden geboekstaafd 1 wordt verzorgd door nieuwe auteurs met uitgebreide ervaring in het hoger onderwijs ... Studystore | Boekhouden geboekstaafd 2 Opgaven, Broerse, W ... ... . Samenvattingen van het boek Boekhouden geboekstaafd 3 (isbn: 9789001797669) - H. Fuchs, M.A. van Hoepen RA, S.J.M. van Vlimmeren geschreven door studenten. Vind het uittreksel of samenvatting voor je studie op Knoowy. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Boekhouden geboekstaafd 3, geschreven door . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over BA, consolideren, bedrijfsadministrat ... bol.com | Boekhouden geboekstaafd 1 incl. toegang tot ... ... . De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over BA, consolideren, bedrijfsadministratie, Bedrijfsadministratie, Boekhouden geboekstaafd, Boekhouden geboekstaafd 3, accountancy & voortgezet boekhouden....

INFORMATIE

AUTEUR
Henk Fuchs
DIMENSIE
3,25 MB
BESTANDSNAAM
Boekhouden geboekstaafd.pdf

OMSCHRIJVING

De succesvolle serie Boekhouden geboekstaafd bestaat uit drie delen. Deel 1 behandelt de algemene beginselen van het boekhouden, deel 2 de bedrijfsadministratie, deel 3 de verschillende facetten van de financiële administratie. In deze delen maakt de student tevens kennis met aspecten van automatisering. De drie delen van Boekhouden geboekstaafd zijn bijzonder compleet en beschikken over sterke didactische elementen. De serie is bij uitstek geschikt voor zelfstudie door de sprekende voorbeelden, de opgaven, de begrippenlijst en de zelftoets bij elk hoofdstuk. Deel 1Het eerste deel van de serie besteedt veel aandacht aan de geautomatiseerde gegevensverwerking bij de behandeling van de diverse onderwerpen. Nadat van een onderwerp de handmatige aanpak is besproken, wordt steeds gewezen op de thans in de praktijk te hanteren mogelijkheden bij inschakeling van de computer in het administratieve proces. Hierbij worden tevens verbanden met de logistiek en de administratieve organisatie aangegeven.TussenstapjesAangezien het vak boekhouden in de tweede fase (Studiehuis) niet meer wordt gedoceerd, wordt in Boekhouden geboekstaafd 1 het boekhoudkundig model met wat meer `tussenstapjes´ aangeboden. Om de achtergronden van dit model beter te doorgronden zijn in het opgavenboek naast de `klassieke´ opgaven tevens inzichtvragen (waaronder meerkeuzevragen) opgenomen. Exact-softwareVeel hogescholen beschikken via een licentiecontract met SURF over de software van Exact. Om de praktijkgerichtheid van de methode te vergroten, zijn bij Boekhouden geboekstaafd administraties ontwikkeld die onder Exact-software draaien. Deze administraties zijn zowel verkrijgbaar voor Exact Globe 2000 als voor de Exact onder Windows-versie.

Wil je het boek lezen?Boekhouden geboekstaafd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henk Fuchs. Lezen Boekhouden geboekstaafd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN