WEEKENDTUINIER

WEEKENDTUINIER - S. Longley | Northernlights300.org

...akt met een omgekeerde bloempot. Benieuw of er bewoners komen ... Tineke van der Meij | MijnTuin.org ... ... Een vaag plan is er om eens een mandje te vlechten. Ik heb alvast buigbaar (wilgen ? )hout gevonden. Verder nog wat rijshout gevonden voor de erwtjes. De vorige eigenaar van het volkstuintje kwam langs. Hij… Ook in het weekend tuinier ik, hier in onze moestuin. Ook de voor- en achtertuin bij ons huis verzorg ik na werktijd nog. Ik kan u ook helpen bij het werk in uw moestuin, wanneer u bijvoorbeeld het spitwerk niet zelf kunt (of wilt) doen. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Foutme ... De weekendtuinier - S. Longley - (ISBN: 9789064075179 ... ... . Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. Foutmelding Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated.Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /home/check/domains ......

INFORMATIE

AUTEUR
S. Longley
DIMENSIE
8,37 MB
BESTANDSNAAM
WEEKENDTUINIER.pdf

OMSCHRIJVING

Wilt u graag een mooie tuin, maar heeft u weinig tijd en zin om er veel aan te doen? Dan is DE WEEKENDTUINIER het ideale boek voor u. Want het helpt u met minimale inspanningen toch maximale resultaten te boeken. Het boek geeft duidelijke projectvoorbeelden, stap-voor-stapinstructies, materiaaltips en voor elk seizoen een weekendproject.

Wil je het boek lezen?WEEKENDTUINIER in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur S. Longley. Lezen WEEKENDTUINIER Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN