Menorca

Menorca - Tony Kelly | Northernlights300.org

...rca beschermt je de hele dag door tegen de zon ... De mooiste dorpen van Menorca! ... . De parasol is gemaakt uit 8 stijlvolle zwarte baleinen bekleed met polyesterdoek (UV50). De parasol heeft een hoogte van 285 centimeter en een diameter van maar liefst 340 centimeter. Hierdoor heb je altijd een plekje in de schaduw. Menorca is eigenlijk het kleine broertje van Mallorca, en het karakter is meer landelijk en minder toeristisch. Het eiland is over het algemeen vrij vlak, waarbij groene akkers het beeld bepalen. Op Menorca kun je heerlijk wandelen, zoals i ... Vakantie Menorca - Voordelige zonvakanties naar Menorca | TUI ... . Op Menorca kun je heerlijk wandelen, zoals in het grootste natuurreservaat van het eiland: s'Albufera des Grau. Menorca baby. Menorca is een top vakantiebestemming voor jonge gezinnen. Het is een relatief rustig eiland, waar je veel veilige zandstranden en mooie stukken natuur vindt. Heel fijn dus om met je kleintje te spelen, te wandelen of te spetteren in het water. Verder is de temperatuur op Menorca heel geschikt voor kleintjes. Menorca (of Minorca) is stiller en meer ongedwongen dan haar drukkere buureilanden.De voornaamste aantrekkingskracht van Menorca is haar natuur, met bijna eindeloze stranden, dennenbossen, vogels en andere fauna.De historische nederzettingen die je her en der op het eiland vindt, geven je het gevoel dat je terug bent gereisd in de tijd. Menorca Experimental, Torralbenc, a Small Luxury Hotel of the World, and Cala Bona y Mar Blava in Menorca have received great reviews for the views from their hotel rooms. Guests staying in Menorca also loved the views from their rooms at Hotel Santo Tomás , ARTIEM Carlos - Adults Only , and Agroturismo Binissafullet Vell ....

INFORMATIE

AUTEUR
Tony Kelly
DIMENSIE
12,22 MB
BESTANDSNAAM
Menorca.pdf

OMSCHRIJVING

"De Vitamine V Reisgids Menorca" vertelt je alles wat je moet weten. Vitamine V reisgidsen zijn geschreven door experts en geïllustreerd door professionele fotografen. De top tien - bezienswaardigheden die je niet mag missen. Alle belangrijke plaatsen om te bezoeken, met steraanduiding. Tien tips om Menorca op een authentieke manier van beleven. Voor insiders - kijk door de ogen van een kenner. Winkelen - waar vind je de koopjes? Eropuit met de kinderen. Ontdek het nachtleven en de beste plekjes waar je heerlijk kunt eten. Wandelingen en excursies.

Wil je het boek lezen?Menorca in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tony Kelly. Lezen Menorca Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN