Op zoek naar liefde

Op zoek naar liefde - Eveline Both | Northernlights300.org

...ogenaamde druk is van anderen. Als jij er klaar voor bent en je goed voelt, komt de liefde vanzelf op je pad ... Op zoek naar een nieuwe liefde? Dit zijn de plekken waar ... ... . De liefde die op jou valt omdat jij jij bent, de eigen versie van jezelf. Het kan lang duren, maar is het wachten dan zeker waard. Leestip: 10 tips voor meer zelfliefde Op zoek gaan naar liefde is echter niet de manier om het te vinden. Op zoek gaan naar liefde op het internet? Je vindt de liefde niet op het internet op sites zoals Badoo of op mobiele applicaties zoals Tinder. We weten allemaal dat wat we daar meestal vinden een heel kortstondige liefde is. Sommige mensen hebben de ... bol.com | Op zoek naar liefde (ebook), Eveline Both ... ... . We weten allemaal dat wat we daar meestal vinden een heel kortstondige liefde is. Sommige mensen hebben de liefde via het internet ... Op zoek naar een leuke date of een spannend contact of misschien wel de liefde van je leven.Op PrissyAlexa vind je altijd wel waar je naar op zoek bent. Meld je snel eenvoudig en geheel kosteloos aan. Stuur direct berichten naar andere Members die net als jij ook op zoek zijn. Binnen 5 minuten een leuk of spannend contact. Op zoek naar jouw liefde 'n Reis door mijn dromen Verdwaald in de stilte En gevangen in de tijd Op zoek naar jouw liefde Zul jij ooit nog komen De weg is onvindbaar vol onzekerheid Vragen, ik heb wel 1000 vragen Maar moet ik ze bij me dragen Want ik weet niet waar je bent Op zoek naar liefde. Omschrijving. Gescheiden 7 jaar geleden omdat ik zelf een mega drank probleem had en niks onder ogen wilde komen. Uiteindelijk heb ik wle hulp gezocht maar mijn huwelijk was al kapot. Ik ben nu vier jaar nuchter, verhuisd naar andere woonplaats, ander werk en opnieuw begonnen met alleen de kleren die ik had. Op levensechte en amusante wijze beschrijft de auteur de leefwereld van vrouwen op z...

INFORMATIE

AUTEUR
Eveline Both
DIMENSIE
11,54 MB
BESTANDSNAAM
Op zoek naar liefde.pdf

OMSCHRIJVING

Bibi Smit is een doodgewoon gelukkig meisje totdat het noodlot toeslaat. Ze verliest op jonge leeftijd haar ouders bij een auto ongeluk. Ze probeert haar leven weer op te bouwen als het opnieuw fout gaat en ze alles dreigt te verliezen. Ze ontmoet Alex McCray... een sexy, onweerstaanbare man met een goedgevulde bankrekening die haar leven veranderd in een sprookje. Bibi wil niets liever dan kleding ontwerpen voor een bekend warenhuis in New York maar er ontbreekt één ding... een verblijfsvergunning waar ze niet zo makkelijk aan kan komen. Alex kan haar helpen... maar kan Bibi zich over de geheimen van Alex heen zetten?Op zoek naar liefde is het eerste deel van de Op zoek naar liefde trilogie.

Wil je het boek lezen?Op zoek naar liefde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Eveline Both. Lezen Op zoek naar liefde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN