Juf in actie

Juf in actie - Mijke Pelgrim | Northernlights300.org

...ft columns over haar ervaringen als docent ... Juf in actie: 'Ik wil de toekomst van Nederland opleiden ... ... . In het boek Juf in actie, Belevenissen van een docent in barre tijden is een groot aantal columns van de jonge leerkracht gebundeld. Juf in Actie. Unicef Nederland. 7 november 2017 · De uitsmijter van 'Juf in actie': een filmpje voor iedereen die een of meerdere gevulde schooltassen heeft gedoneerd. Dankjewel! Dankzij jou kunnen Syrische kinderen leren, spelen en werken aan hun toekomst. Aanstaande zaterdag zenden we een bijzon ... Klas K9 in actie! ... . Aanstaande zaterdag zenden we een bijzonder programma uit. Een juf en een meester komen in actie voor Unicef Nederland. Dus allemaal kijken om 16:00 uur... Juf in Actie. Taal: nld Categorie: DOCUMENTAIRE Documentaireserie. Voor één keer verruilen Juf Kares uit Rotterdam en meester Maikel uit Haarlem hun klas voor een klas in Jordanië. Juf in actie: 'Ik wil de toekomst van Nederland opleiden' Jesse Persoon is docent in het speciaal basisonderwijs. Zij was een van de leerkrachten die op 6 november staakte voor een eerlijk salaris, maar vóóral voor een lagere werkdruk. Juf Kares Terra (50) is moeder van drie kinderen (22, 21 en 19 jaar) en geeft les aan groep 8 in Rotterdam. Voor het eenmalige televisieprogramma Juf in actie, verruilt ze haar klas voor een klas… Kijkwijzer waarschuwt ouders en opvoeders tot welke leeftijd een televisieprogramma of film schadelijk kan zijn voor kinderen. Ik ben juf Mariet en ik neem het op tegen alle andere meesters en juffen van de Regenboogschool Klas K9 in actie! vrijdag 30 juni 2017. Vakantie!!! ... Juf Cindy op 02:45 Geen opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Delen op Twitter Delen op Facebook Delen op Pinterest. Afscheid van "onze" juf Carina. Met spijt in ons hart namen we afscheid van juf Carina als collega. We zetten haar wel nog even in de bloemetjes... Ik ben juf Carla van groep zeven en ik neem het op tegen alle andere juffen en meesters van de Regenboogschool...

INFORMATIE

AUTEUR
Mijke Pelgrim
DIMENSIE
6,92 MB
BESTANDSNAAM
Juf in actie.pdf

OMSCHRIJVING

Juf in actie 1e druk is een boek van Mijke Pelgrim uitgegeven bij Donker B.V., Uitgeversmaatschappij Ad.. ISBN 9789061006695 De bel gaat en een tsunami van tweedeklassers stort zich brullend naar binnen. Wahid gooit zijn tas neer en begint rondjes door het lokaal te rennen. Marvin bekvecht met Emanuel. Koos legt zijn tas op zijn stoel en gaat op zijn tafel zitten, Jane, Zo , en Aafje zingenDisturbiavan Rihanna en boven alles uit schreeuwt Ryan zo hard als hij kan:Terror, terror! Het onderwijs was het afgelopen jaar volop in het nieuws en iedereen lijkt er wel een mening over te hebben. Maar hoe is het nu echt om voor de klas te staan? Mijke Pelgrim schrijft columns over haar ervaringen als docent. Ze gaan over lange werkdagen en stapels nakijkwerk, maar ook over geluksmomenten tijdens de les en onbetaalbare collega s. Leerlingen in alle soorten en maten passeren de revue: van de brugklasser die moet huilen om zijn overleden hamster, tot Sunny uit 4HAVO die boos is omdat haar mobiel is afgepakt.Mijke zit in de beginfase van haar carri re en dat zorgt voor de nodige, soms hilarische, leermomenten. Deze vrolijke taferelen worden afgewisseld met pittige columns over onder anderen Ton Elias en Prem Radhakishun. Juf in Actieis een levendig boekje over een docent in hart en nieren die een moeilijke tijd doormaakt, maar uiteindelijk haar plek voor de klas weer terugvindt. De columns zijn een feest van herkenning voor mensen die werkzaam in het onderwijs en verder voor iedereen die ooit in een klas heeft gezeten. Mijke Pelgrim (1978) is docent Engels op een middelbare school in het midden van Nederland. In 2007 won zij een columnwedstrijd voor de eindexamenbijlage van de Volkskrant en sinds 2008 is zij columnist voor het onderwijsblad Schooljournaal.

Wil je het boek lezen?Juf in actie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mijke Pelgrim. Lezen Juf in actie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN