Caleidoscoop

Caleidoscoop - André-Emile Bogaert/Pitou | Northernlights300.org

...einde van de buis bevat een kijkopening. Caleidoscoop Leertrajecten ... Caleidoscoop, kerkblad van Protestants Kralingen ... . Uw partner in mediation, opleidingen en advies. Caleidoscoop Leertrajecten is een ervaren en innovatief bedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 professionals, teams en organisaties van dienst is op het gebied van mediation, samenwerken, conflict en leiderschap.. Wij verzorgen verschillende geaccrediteerde opleidingen, workshops en maatwerk. Stichting Caleidoscoop. Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in ... Caleidoscoop | Coaching waar je vrolijk van wordt! ... . Stichting Caleidoscoop. Caleidoscoop is de welzijnsorganisatie in de gemeente Heerenveen. We werken samen met bewoners aan een leefbare samenleving. Dit doen we door vrijwilligers te ondersteunen, verbindingen te leggen tussen organisaties en initiatieven te nemen op het gebied van leefbaarheid. caleidoscoop kijker die bestaat uit een veelhoekige koker met binnenin twee schuine spiegels en met aan het ene eind een kijkopening en aan de andere kant een compartiment in doorschijnend materiaal, dat losse kleine kleurige voorwerpen bevat De gebruiker ziet door de kijkopening kleurige symmetrische patronen die wisselen wanneer men de kijker schudt. Caleidoscoop is een sportieve brede basisschool waar goed en gedegen onderwijs wordt gegeven. Actief leren en betekenisvolle lessen dagen de kinderen uit hun grenzen te verleggen. Caleidoscoop brengt je in beweging! Caleidoscoop Stationsstraat 79-G 3811 MH Amersfoort [email protected] Informatie- en lotgenotentelefoon Caleidofoon: 033-8200208 Maaandag t/m zaterdag, 11 - 21 uur. RSIN: 805117908 K.v.K-nummer: 40538536 ontdek het nieuwe...

INFORMATIE

AUTEUR
André-Emile Bogaert/Pitou
DIMENSIE
4,72 MB
BESTANDSNAAM
Caleidoscoop.pdf

OMSCHRIJVING

Geput uit leven en verbeelding, gepolijst door de tijd en vergroeid met emoties, mengt deze bundel gedichten, gedachten, geschriften en gevoelens door elkaar, zoals figuren en kleuren dat doen in een caleidoscoop. Het is meer een bundel dan een boek, gemaakt om naar terug te grijpen of om in één adem uit te lezen, maar ook om te delen. Bevatten, binnenkomen, aanvoelen, begrijpen, meewerken, bevragen en inspelen zijn werkwoorden die erbij horen. Schrijven en lezen zijn dat immers ook. De bundel nodigt uit tot interactie van de lezer. Niet alleen om in de huid van de auteur te kruipen, maar ook en vooral om zelf woordelijk aan de slag te gaan. Leg de bundel nooit ver weg. Deze zal een bron van inspiratie worden.

Wil je het boek lezen?Caleidoscoop in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur André-Emile Bogaert/Pitou. Lezen Caleidoscoop Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN