Starten en stoppen met werken

Starten en stoppen met werken - Hansje van Etten | Northernlights300.org

...icht te stoppen met werken. Natuurlijk hoeft u niet tot uw 65ste te wachten om met pensioen te gaan ... Eerder stoppen met werken? 8 tips! - Metronieuws.nl ... . Misschien kunt u wel met vervroegd pensioen. Omgekeerd kan uw werkgever u met een speciale regeling vroeger ... Ze sparen iedere maand duizenden euro's en wanneer ze 30 jaar oud zijn hebben ze genoeg geld bij elkaar gekregen om te kunnen stoppen met werken. Hun vermogen is groot genoeg om de rest van hun leven van te leven. Rente, dividend, andere investeringen, ze betalen zich uit en dat vormt nu hun inkomen. Zij runne ... Winnen: 5x het boek 'Starten en stoppen met werken' ... . Rente, dividend, andere investeringen, ze betalen zich uit en dat vormt nu hun inkomen. Zij runnen een site waarop ze niet alleen ... Als je wilt stoppen met werken op je 50e, houdt dit dus in dat je tot je 67e (zoals het nu is), zelf geld moet bijleggen en vanaf je 67e nog pensioen en AOW erbij krijgt. Let wel op: je pensioenopbouw is stukken lager wanneer je eerder stopt met werken en loopt significant op wanneer je langer doorgaat met werken ná je pensioengerechtigde leeftijd....

INFORMATIE

AUTEUR
Hansje van Etten
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
Starten en stoppen met werken.pdf

OMSCHRIJVING

Als je jong bent, kun je honderdduizend verschillende wegen inslaan op het gebied van studie en werk. Maar welke kies je? En hoe weet je of je wel de juiste keuze maakt? Eenmaal aan het werk krijg je met andere dilemma's te maken. Heb je wel plezier in wat je doet? Is het niet beter om te verkassen? Weer een paar jaar later vraag je je af of je niet te oud bent om nog elders te solliciteren. Maar wat ga je dan doen? Een eigen bedrijf beginnen? Een nieuwe opleiding? Voor je het weet zit je een paar jaar voor je pensioen. Je voelt de druk toenemen om ruimte te maken voor een nieuwe generatie. Stop je eerder met werken of blijf je stug doorgaan? Hansje van Etten vroeg millennials en babyboomers naar hun ervaringen. Ze komen uit het hele land en oefenen allemaal een ander beroep uit. Beide generaties staan voor een nieuwe levensfase. De millennials beginnen met werken, de babyboomers nemen er afscheid van. Ze geven tips hoe je de arbeidsmarkt kunt veroveren en overleven. Vooruitblikkend en terugkijkend vertellen ze over hun dromen, drijfveren en teleurstellingen en over nieuwe rondes, nieuwe kansen. Hun tips en verhalen zetten je aan om je toekomst met andere ogen te bezien.Hansje van Etten werkte jarenlang bij de VPRO-televisie als programmamaker en eindredacteur. Ze maakte onder meer programma's over wetenschap en gedrag. Ook was ze eindredacteur van het documentairekanaal Holland Doc/NPO Doc. Voor studenten van de kunstacademie in Utrecht stelde ze gastlessen samen over het belang van experimenteren.

Wil je het boek lezen?Starten en stoppen met werken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hansje van Etten. Lezen Starten en stoppen met werken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN