Ontwaken in Eenheid

Ontwaken in Eenheid - Arjuna Ardagh | Northernlights300.org

...eren als je partner, je schatje, jouw knappe stoere vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het… Bestel Ontwaken in Eenheid Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies Noté /5: Achetez ONTWAKEN IN EENHEID de ARDAGH, ARJUNA: ISBN: 9789077478325 sur amazon ... Liefde kijkt naar Liefde ontwaken in… - voor €22,50 ... .fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Sommige mensen die totaal gevangen zitten in hun verhalen geloven dat het ontwaken in eenheid het moment van de verlossing is, dat dit het uiteindelijke doel is wat men moet bereiken. In werkelijkheid is het een nieuw begin. Een schakelpunt waar je in een mentale shock geduwd wordt, ... Dit Aquariustijdperk is in wezen een tijd van grote uitzuivering van alles dat geen liefde is, om naar meer liefde te gaan groeien. Een periode waarin de tijd merkbaar versnelt omdat we naar een hoger bewustzijn ... Ontwaken in Eenheid - Arjuna Ardagh - 9789077478325 | Bruna.nl ... . In werkelijkheid is het een nieuw begin. Een schakelpunt waar je in een mentale shock geduwd wordt, ... Dit Aquariustijdperk is in wezen een tijd van grote uitzuivering van alles dat geen liefde is, om naar meer liefde te gaan groeien. Een periode waarin de tijd merkbaar versnelt omdat we naar een hoger bewustzijn, een hoger vibratieniveau van energie toe gaan groeien als we ons bewust gaan worden van de eenheid in de verscheidenheid. Ontwaken in de Droom (Paperback). Ontwaken in de Droom. Ik heb veel boeken gelezen over verlichting, karma en reïncarnatie. Echter na mijn werk met demente bejaarden ben ik aan veel daarvan gaan twijfelen....

INFORMATIE

AUTEUR
Arjuna Ardagh
DIMENSIE
10,64 MB
BESTANDSNAAM
Ontwaken in Eenheid.pdf

OMSCHRIJVING

Een fascinerende ontdekking in Zuid India heeft de aandacht getrokken van spirituele leraren, leiders uit de hele wereld en miljoenen andere mensen. Het is het fenomeen dat Oneness Blessing (ook bekend als deeksha) genoemd wordt: een krachtige energieoverdracht die een realisatie van Eenheidsbewustzijn teweeg brengt. Ontwaken in Eenheid: De kracht van de Blessing in de evolutie van ons Bewustzijn vertelt het opmerkelijke verhaal van deze radicale nieuwe weg naar persoonlijke en mondiale transformatie. Arjuna Ardagh doet op een onafhankelijke wijze verslag van de effecten van de Oneness Blessings op levens van mensen overal ter wereld. Ook in Nederland voelen velen zich aangetrokken tot de visie van de Oneness University. ''Het is bewezen dat dit de snelst groeiende spirituele ontwikkeling is van de laatste honderd jaar'' schrijft Ardagh. Dit boek behandelt praktische vragen als Waar komt de Oneness Blessing precies vandaan? Wat is de Oneness Blessing precies ? En wat kun je van een Oneness Blessing verwachten? Maar ook de kritiek op de op de Oneness University wordt besproken. Verder wordt ingegaan op vragen als Waarom kan iets, wanneer het volledig ervaren wordt, herkend worden als intens plezier en gelukzaligheid? Hoe kan de Oneness Blessing persoonlijke en beroepsmatige relaties helen? Wat is het specifieke van de Oneness Blessing, dat het vuur in de harten van zoveel mensen ontstoken heeft?

Wil je het boek lezen?Ontwaken in Eenheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjuna Ardagh. Lezen Ontwaken in Eenheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN