De man die God kende / druk 1

De man die God kende / druk 1 - Ronald Meester | Northernlights300.org

...erkorte vorm van de Egyptische naamvorm zoals Toetmosis "geboren uit Thot", waarbij het element dat de god benoemt, is weggevallen en betekent dus letterlijk: "geboren uit [een naamloze god]" ... Hij wil geen relatie? Dit is de reden (en zo fix je het!) ... .In de Hebreeuwse Bijbel is de herinnering aan de Egyptische herkomst van de naam overgeleverd in het verhaal ... Ik had die dag de hele dag met hem gezeten en hij vertelde mij over God, die man had geen bijbel nodig nodig om eruit te lezen, hij had de bijbel in zijn hoofd. Die avond voordat we waren gaan slapen had ie mij zijn bijbel gegeven en hij liet mij bepaalde stukken uit de bijbel lezen maar voordat ik kon lezen, had ie alles uit het hoofd gezegd zonde ... De man die God kende / druk 1 (e-Book) - Ronald Meester ... ... . Die avond voordat we waren gaan slapen had ie mij zijn bijbel gegeven en hij liet mij bepaalde stukken uit de bijbel lezen maar voordat ik kon lezen, had ie alles uit het hoofd gezegd zonder eruit te lezen. Bestel De God die ik niet kende van Robert Morris. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd II Het lot van de mens wordt beheerst door de handen van God. Hoewel je steeds druk bezig bent, kan je niet over jezelf heersen. Als je je vooruitzichten kende, je lot kon beheersen, zou je dan nog steeds een schepsel zijn? Hoewel God de mens tuchtigt, is dat om hem te redden. Als Hij de vleselijke hoop ontneemt, is dat om de mens te reinigen....

INFORMATIE

AUTEUR
Ronald Meester
DIMENSIE
8,32 MB
BESTANDSNAAM
De man die God kende / druk 1.pdf

OMSCHRIJVING

Hoogleraar wiskunde Ronald Meester wil af van de dwaze tegenstelling tussen orthodox christelijke gelovigen en atheïsten, die vooral bekvechten over de vraag of God bestaat.God is volgens Meester iets anders en Jezus is ook niet wat de kerk van hem heeft gemaakt. Juist die onterechte claims maken het voor moderne, redelijk denkende mensen onmogelijk om geloof aantrekkelijk te vinden. In duidelijke taal laat hij zien dat de Bijbel geen waarheden verkondigt, zelfs veel bevat wat gekleurd en onwaar is, maar wel een bron kan zijn voor een hedendaagse christelijke spiritualiteit.Dit boek geeft ook aan mensen die hun verstand willen gebruiken, ruimte voor spiritualiteit.

Wil je het boek lezen?De man die God kende / druk 1 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ronald Meester. Lezen De man die God kende / druk 1 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN