Een vergeten bergenaar - cornelis aloysius (kees) smout

Een vergeten bergenaar - cornelis aloysius (kees) smout - Liesbeth Stulemeijer-Asselbergs | Northernlights300.org

...weg. Telkens weer voelt hij zich een vreemdeling en bijwoner op aarde ... december 2009 - Louise Cornelis ... ... Een vergeten bergenaar - cornelis aloysius (kees) smout (0) 20,49. Wiel Kusters; Mijn versnipperd bestaan. Het leven ... De beeldhouwer Cornelis Aloysius (Kees) Smout werd op 30 april 1876 in Bergen op Zoom geboren. Op 18-jarige leeftijd vertrok hij naar Amsterdam om tekenleraar te worden. Na het behalen van zijn tekenakte volgde hij boetseerlessen om zich daarna te bekwamen in het beeldhouwen, zijn grote passie. Recensie: Een vergeten Bergenaar, Cornelis Aloysius (Kees) Smout. Re ... Een vergeten Bergenaar - Cornelis Aloysius (Kees) Smout ... . Recensie: Een vergeten Bergenaar, Cornelis Aloysius (Kees) Smout. René Asselbergs Met deze publicatie van de hand van Liesbeth Stulemeijer-Asselbergs is er een biografie gepresenteerd van de in 1876 in Bergen op Zoom geboren beeldhouwer Kees Smout. De beeldhouwer die het beeld vervaardigde, Cornelis Aloysius (Kees) Smout werd op 30 april 1876 in Bergen op Zoom geboren. Op 18-jarige leeftijd vertrok hij naar Amsterdam om tekenleraar te worden. Na het behalen van zijn tekenakte volgde hij boetseerlessen om zich daarna te bekwamen in het beeldhouwen zijn grote passie. Nicci French is een geweldige auteur. Download en lees het boek Frieda Klein 5 - Denken aan vrijdag op onze website 3dayslimburg.be. Helemaal vrij. U vindt Frieda Klein 5 - Denken aan vrijdag in PDF, ePUB, MOBI. Julia Burgers-Drost is een geweldige auteur. Download en lees het boek Vertrouwen In De Toekomst op onze website meubelbeursmechelen.be. Helemaal vrij. U vindt Vertrouwen In De Toekomst in PDF, ePUB, MOBI. Verder dan de sterren is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Verder dan de sterren PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Verder dan de sterren 40 Jaar Surinaamse muziek in Nederland is een geweldig boek. We raden u aan het boek van 40 Jaar Surinaamse muziek in Nederland PDF te downloaden op onze website meubelbeursmechelen.be Er zijn ook andere boeken van de auteur 40 Jaar Surinaamse muziek in Nederland Werken met ontwikkelingsleeftijden 1e druk is een boek van Bianca Vugts- de Groot uitgegeven bij Uitgeverij Boom/Nelissen. ISBN 9789024418411 In de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking is het gebruikelijk dat de mate van verstandelijke beperking van een individu wordt uitgedrukt in ontwikkelingsleeftijden. Hij was lid van Arti et Amicitiae en St. Lucas te Amsterdam. In 1930 ontving hij de gouden medaille van Art...

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Stulemeijer-Asselbergs
DIMENSIE
8,25 MB
BESTANDSNAAM
Een vergeten bergenaar - cornelis aloysius (kees) smout.pdf

OMSCHRIJVING

Op achttienjarige leeftijd vertrekt Kees Smout van zijn geboorteplaats Bergen op Zoom naar Amsterdam om tekenleraar te worden. Na het behalen van zijn Tekenakte krijgt Kees op een vervolgopleiding ook boetseerlessen en dat wordt zijn grote passie. Hij meldt zich aan op de Amsterdamse Rijksakademie waar hij, in 1905, de Prix de Rome beeldhouwen wint. Eenverblijf in Parijs is daaraan verbonden. Kees trouwt datzelfde jaar en gaat samen met zijn vrouw naar Parijs. Hij krijgt driemaal verlenging om in Parijs te mogen leren en werken. Van 1909 tot 1951 woont en werkt Kees Smout in Amsterdam.

Wil je het boek lezen?Een vergeten bergenaar - cornelis aloysius (kees) smout in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Stulemeijer-Asselbergs. Lezen Een vergeten bergenaar - cornelis aloysius (kees) smout Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN